Închide meniul

„În momentul acesta nu aş face nimic decât să mă las de fotbal!” Valeriu Iftime, în depresie după ce FC Botoşani a ratat calificarea în play-off: „Mă gândeam eu că bate Argeşul pe FCSB? Niciodată!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 7 martie 2022, 20:05

„În momentul acesta nu aş face nimic decât să mă las de fotbal! Valeriu Iftime, în depresie după ce FC Botoşani a ratat calificarea în play-off: „Mă gândeam eu că bate Argeşul pe FCSB? Niciodată!

Valeriu Iftime, derapaj la adresa lui Horaţiu Feşnic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Valeriu Iftime, în depresie după ce FC Botoşani a ratat calificarea în play-off

„Echipa trebuie să continue. În momentul acesta nu aş face nimic decât să mă las de fotbal, să mă culc şi să mă trezesc peste 3 ani şi să mă apuc de fotbal. Şi cu arbitrajul acesta, au fost prea multe greşeli în defavoarea noastră. Sunt mai multe faze. Este incredibil. Este fault clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt 3 faze care sunt 3 greşeli. Iar ultima, trânta pe care i-o dă lui Mihai Roman în careu? Când am fost vineri la ei, mi-au zis să avem grijă la arbitraj. Mă gândeam eu că bate Argeşul pe FCSB? Niciodată! Mă gândeam eu că bate Argeşul pe Farul? Niciodată!

Faptul că nu ne-am calificat, e clar că e o greşeală. Am greşit toţi de la Botoşani. Marius mi-a spus că se poate. Nu vreau să dau în boala domnul Hagi să zic că nu ne vrea nimeni. Poate e mai aproape să joci fotbal la Piteşti decât la Botoşani”, a răbufnit Valeriu Iftime, potrivit digisport.ro.

Se ştiu toate echipele calificate în playoff-ul Ligii 1, după drama de la Botoşani

FC Argeş este ultima echipă care s-a calificat în play-off-ul Ligii 1. Echipa lui Andrei Prepeliţă s-a impus cu 2-1 în „finala” cu FC Botoşani. CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova, Farul şi FC Voluntari sunte celelalte echipe care se vor lupta pentru primele 6 poziţii în clasament.

FC Argeş a obţinut calificarea în play-off-ul Ligii 1 în ultima etapă a sezonului regular. Echipa lui Andrei Prepeliţă a obţinut o victorie cu FC Botoşani. Botoşani a deschis scorul prin Mihai Roman. Argeşul a avut un final de meci fabulos şi a întors rezultatul prin Dobrosavlevici şi Said.

Reclamă

Ultima partida a sezonului regular va fi între Universitatea Craiova şi Farul Constanţa. Acest meci va decide clasamentul final.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și