Închide meniul

„În viața mea nu credeam că o să trăiesc clipa asta!” Florin Prunea, șocat de venirea lui Adrian Mutu la Rapid. „Șumudică e în primii șase antrenori din România și nici măcar nu îl ofertezi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2022, 18:22

„În viața mea nu credeam că o să trăiesc clipa asta! Florin Prunea, șocat de venirea lui Adrian Mutu la Rapid. „Șumudică e în primii șase antrenori din România și nici măcar nu îl ofertezi!

Adrian Mutu e antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, într-un meci / Hepta

Rapid l-a demis pe Mihai Iosif după înfrângerea cu FC U Craiova 1948 din ultima etapă, scor 2-3. Marius Șumudică, liber de contract, rapidist convins, nici măcar nu a fost luat în calcule de conducătorii echipei din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Prunea, șocat de venirea lui Adrian Mutu la Rapid

Adi Mutu este un băiat deștept, știe să vorbească foarte bine, foarte frumos. Ciudată numirea, din punctul meu de vedere. Nu mă așteptam, în primul rând, ca el să accepte să se ducă la Rapid și niciodată în viața mea nu credeam că o să trăiesc clipa ca Șumudică, Pancu, Bogdan Andone, Adrian Iencsi… Nu li se dă o șansă să antreneze și ei Rapidul în Liga 1.

Șumudică, din punctul meu de vedere, este în primii șase antrenori din România. Dacă îl ai pe Șumudică pe liber și nici măcar nu îl ofertezi…Este o numire ciudată și bănuiesc că și suporterii și-au dat OK-ul”, a spus Florin Prunea, conform prosport.ro.

Adrian Mutu va avea un salariu lunar de 10.000 de euro şi a semnat cu Rapid pe un an şi jumătate, susţine gsp.ro. Mutu şi-a dat acordul să vină în Giuleşti de câteva zile, dar aştepta anunţul oficial al plecării lui Iosif.

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară.

Reclamă

Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă. Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Adi Mutu: „Dacă cineva îmi spune să pup steagul, l-aș pupa fără probleme”

Daniel Pancu și Marius Șumudică au avut reacții vehemente după numirea celui care a jucat în tricoul lui Dinamo. Adi Mutu a recunoscut că ar repeta gestul făcut de Dan Petrescu, care a sărutat steagul Rapidului în 2004.

Dacă cineva îmi spune să pup steagul, l-aș pupa fără probleme. Nu sunt un pupincurist, nu o fac ca să mă pun bine nu suporterii. Nu sunt genul să mă dau bine, eu reprezint Rapidul în momentul acesta. Sunt al României! Dacă eu merit să mi se strige numele, înseamnă că am făcut rezultate. Eu am vorbit cu șefii galeriei și nu au niciun fel de problemă cu mine„, a declarat cel mai bun marcator din istoria naționalei României, care este la egalitate cu Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul dur al lui Daniel Pancu, după numire lui Adrian Mutu antrenor la Rapid

Daniel Pancu a răbufnit după ce Adi Mutu a fost alegerea lui Victor Angelescu pentru a fi antrenorul Rapidului. Atacantul de legendă al giuleștenilor a avut o reacție de necrezut și nu își explică de ce a fost adus, în locul lui Mihai Iosif, un tehnician cu trecut dinamovist.

„Am renunțat la o mulțime de lucruri pentru Rapid (financiar, profesional, familial),am fost gata sa mor(la propriu) pe teren pentru Rapid,am promovat mereu Rapidismul in modul in care îl vedeam eu (CURAT).

Decizia luată astăzi e total împotriva principiilor Rapidului(așa cum îl văd eu). Nu ma regăsesc și nu ma identific cu Rapidul acesta, noul stadion trebuia inaugurat cu unul din familia RAPID (nu am nimic împotriva lui Mutu, dimpotrivă). Astăzi ma simt ca și cum mi-a murit un părinte și îmi adresez tot mai des întrebarea: OARE a MERITAT???„, a transmis Daniel Pancu pe contul său de Instagram.

Citește și:
Recomandări
  • Florin Prunea, șocat de venirea lui Adrian Mutu la Rapid
  • Marius Șumudică, ignorat de Angelescu și Nicuale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și