Închide meniul

Încă o datorie pentru Dinamo! „Câinii” au pierdut un proces la TAS și au de achitat 130.000 de euro

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2022, 18:46

Reclamă
Încă o datorie pentru Dinamo! „Câinii au pierdut un proces la TAS și au de achitat 130.000 de euro

Dinamo are probleme cu banii și cu retrogradarea

Hepta

Teddy Mezague a ajuns la Dinamo în septembrie 2018, dar a bifat doar patru apariții pentru clubul din Ștefan cel Mare. „Câinii” i-au reziliat contractul, dar fotbalistul susține că nu și-a dat acordul pentru asta și că semnătura i-a fost falsificată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Încă o datorie pentru Dinamo. Teddy Mezague a câștigat procesul la TAS

Jucătorul a cerut în compensație salariul până la finalul contractului semnat inițial: 130.000 de euro. A mers la TAS și a câștigat procesul. Fotbalistul se va înscrie la masa credală ca să-și recupereze banii.

„Se va înscrie la masa credală. Dar nu e ca și cum poate executa silit. Dacă-și primește banii? În același procent în care vor primi și ceilalți creditori din grupa în care se află el”, a comentat administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, pentru GSP.ro.

În prezent, Mezague evoluează la Eyupspor, din liga a doua din Turcia. După plecarea de la Dinamo, francezul a mai jucat pentru Hapoel Raanana, din Israel, și Beroe, din Bulgaria.

Dinamo tremură la retrogradare

Dinamo a bătut un nou record în Liga 1 şi tremură la retrogradare. „Câinii” au ajuns la 53 de jucători folosiţi într-un sezon şi au motive reale de îngrijorare. Toate echipele care au „bifat” acest record în fotbalul românesc au retrogradat!

Reclamă

Rapid a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Dusan Uhrin a avut un debut de coşmar în cel de-al treilea mandat pe banca grupării din Ştefan cel Mare. Portarul Figueiredo şi fundaşii „câinilor” s-au întrecut în gafe.

Potrivit statisticilor „We Love Stats”, Dinamo a devenit echipa din istoria Ligii 1 cu cei mai mulţi jucători folosiţi pe durata unui sezon, 53, după ce Christian Irobiso a intrat la pauza meciului cu Rapid. Acesta este un nou record pentru fotbalul românesc.

Totuşi, „câinii” au motive de îngrijorare. Toate echipele cu 52 de jucători folosiți într-o ediție de campionat au retrogradat! Alb-roşiii sunt pe loc de baraj, la 6 puncte în spatele lui CS Mioveni. Chiar dacă au mai rămas opt etape de disputat, antrenorul ceh şi-a pierdut speranţa că jucătorii lui Pelici mai pot fi ajunşi din urmă.

Reclamă 4 / 0/3

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și