Închide meniul

Rapid – Dinamo 3-1. Adi Mutu i-a stricat debutul lui Dusan Uhrin în cel de-al treilea mandat pe banca alb-roşiilor! Apărarea „câinilor” s-a întrecut în gafe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 martie 2022, 22:20

Rapid – Dinamo 3-1. Adi Mutu i-a stricat debutul lui Dusan Uhrin în cel de-al treilea mandat pe banca alb-roşiilor! Apărarea „câinilor s-a întrecut în gafe

Adrian Mutu i-a stricat debutul lui Dusan Uhrin

Hepta

Alexandru Ioniţă a avut nevoie de numai trei minute pentru a marca. La scurt timp distanţă a contribuit la o nouă reuşită. A executat impecabil un corner şi Kait a făcut 2-0 în minutul 8. Vlad Morar a redus din diferenţă (11), după o fază gândită excelent de Gabi Torje, dar nu s-a putut bucura prea mult timp. În minutul 30 era deja 3-1 pentru Rapid. Adrian Bălan a profitat de un „cadou” incredibil făcut de goalkeeperul lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Dinamo 3-1

Min. 90: Final de meci. Rapid a învins-o pe Dinamo!

Min. 79: Ocazie uriaşă pentru Carnat. Figueiredo a intervenit salvator!

Min. 45: Pauză la Mioveni. Rapid are un avantaj de două goluri!

Min. 30: GOOOLLL Rapid! Adrian Bălan a înscris din lovitură liberă. A marcat de la aproximativ 25 de metri, după o gafă a lui Figueiredo. Chiar dacă mingea a fost trimisă pe centrul porţii, portarul lui Dinamo a gafat şi a fost învins!

Reclamă

Min. 11: GOOOLLL Dinamo! Vlad Morar a redus din diferenţă. Gabi Torje a executat cu rapiditate o lovitură liberă, cu care a surprins toată apărarea Rapidului. Morar a şutat în forţă şi l-a învins pe Moldovan.

Min. 8: GOOOLLL Rapid!  O nouă reuşită a alb-vişiniilor! Alexandru Ioniţă a executat perfect un corner, mingea a ajuns la Kait, iar mijlocaşul central a marcat cu uşurinţă!

Min. 3: GOOOLLL Rapid! Alex Ioniţă a scăpat din marcaj după o serie de gafe ale adversarilor şi l-a învins pe Figueiredo. Deschidere rapidă de scor!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 2: Ocazie pentru Dinamo! Carp a fost aproape să trimită mingea în poartă, din centrarea lui Torje!

Min. 1: A început meciul de la Mioveni, care se dispută cu porţile închise!

Rapid: H. Moldovan – Belu-Iordache, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Albu – Al. Ioniță II, Moise, R. Ilie – Ad. Bălan

Rezerve: Drăghia, Acuna, Dandea, Goge, Stahl, Carnat, Pănoiu, Sefer, Marzouk

Antrenor: Adrian Mutu

Dinamo: Figueiredo – De Moura, Ehmann, Aloe, A. Radu – Carp – Torje, J. Rodriguez, Pierret, Grădinaru – Morar

Rezerve: Eșanu, R. Grigore, Giafer, Buleică, Bani, V. Borcea, Mihaiu, Măgureanu, Irobiso

Reclamă

Antrenor: Dusan Uhrin

Rapid: Moldovan – Belu, Săpunaru, Grigore, Morais – Albu, Romario Moise, Kait – Ilie, Bălan, Alexandru Ioniţă
Antrenor: Adrian Mutu

Dinamo: Eșanu – Radu, Aloe, Gaifer, de Moura – Rodriguez, Carp – Ivanov, Torje, Bordușanu – Morar
Antrenor: Dusan Urhin Jr.

Cristi Săpunaru: „Dacă nici Rapid – Dinamo nu mai e derby, atunci ce e derby?”

Căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru, a declarat că se simte frustrat din cauza faptului că derby-ul se va juca fără spectatori.

Sperăm să ne facem treaba şi să câştigăm. Dacă nici Rapid – Dinamo nu mai e derby, atunci ce e derby? E frustrant, ne-am dorit să fim în play-off. E urât să joci un derby fără spectatori şi mai ales la Mioveni. Nu eu am suspendat suporterii, sunt oameni care vin să vadă meciuri, au şi ei frustrări de zi cu zi, mai aruncă şi ei o petardă, cred că ăsta e spectacolul până la urmă, nu încurajez asta, dar ăştia sunt spectatorii”, a spus Cristi Săpunaru înaintea meciului cu Dinamo.

Gabriel Torje îi atacă pe giuleșteni înainte de derby

Gabriel Torje a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că regretă faptul că derby-ul Rapid – Dinamo se va disputa fără spectatori, subliniind că i se pare ciudat că nu se poate juca pe stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu. Dusan Uhrin Jr. va sta pe banca lui Dinamo, după ce Flavius Stoican a fost demis.

Este un derby, chiar dacă e în play-out. Va fi şi va rămâne un derby. Aţi văzut şi atmosfera de la meciul de acum două săptămâni. Din păcate, se joacă fără suporteri. Mi-aş dori, indiferent unde se juca, să fie un stadion plin, mai ales că restricţiile au dispărut.

Avem nevoie de puncte şi puncte pentru a reuşi să ne salvăm de la retrogradare fără a juca acel baraj. Este destul de greu, avem multe absenţe, însă avem un lot care poate face faţă în orice situaţie.

Dacă la Cluj scoteam un rezultat bun, acum plecam favoriţi, venind după rezultate pozitive, însă în derby nicio echipă nu e favorită. Trebuie să fie dăruire maximă şi să nu ieşim dezamăgiţi de pe teren pentru că am fi putut face mai mult”, a spus Torje.

Sebastian Colţescu, la Rapid – Dinamo

S-a aflat arbitrul care va împărţi dreptatea în derby-ul Rapid – Dinamo, din prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Sebastian Colţescu a fost delegat la confruntarea care va avea loc pe stadionul din Mioveni.

Colţescu va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Sebastian Gheorghe. Rezervă va fi Andrei Chivulete, iar observatorul partidei va fi Eduard Dumitrescu.

Luna trecută, Colţescu a fost la centru în singura victorie a „câinilor” din 2022. Dinamo a învins-o atunci pe Gaz Metan Mediaş, scor 4-0. Ardelenii au făcut deplasarea la Bucureşti cu mai mulţi juniori, din cauza problemelor uriaşe cu care se confruntă. Ivanovski, Borduşanu şi Torje, cu o dublă, au marcat pe arena din Ştefan cel Mare.

Colţescu a arbitrat-o ultima dată pe Rapid în disputa cu Sepsi, din etapa a 26-a a Ligii 1. A luat atunci o decizie controversată, după o oră de joc. I-a arătat iniţial cartonaş galben lui Alexandru Albu, după o intervenţia dură la Anass Achahbar, dar a revenit imediat şi l-a eliminat. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 50, prin Ştefănescu, însă au ratat victoria în prelungiri. Alex Ioniţă a stabilit rezultatul final, 1-1, în minutul 90+2.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și