Închide meniul

Încă un român ar putea ajunge la Galatasaray! „Îl cumpărăm acum și vom face profit!” Pe cine a pus ochii Fatih Terim

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 august 2021, 15:58

Încă un român ar putea ajunge la Galatasaray! „Îl cumpărăm acum și vom face profit!” Pe cine a pus ochii Fatih Terim

Încă un român ar putea ajunge la Galatasaray

Profimedia

Fetih Terim își dorește să-l achiziționeze pe Claudiu Petrila în această fereastră de mercato, după care să-l trimită înapoi la CFR Cluj sub formă de împrumut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galatasaray speră că în acest fel șefii din Gruia vor mai renunța la o parte din pretențiile financiare.

Galatasaray a pus ochii pe Cladiu Petrila

„Dacă realizăm transferul acum, vom face profit. Dacă nu ne mișcăm repede, ei ne vor cere 10 milioane de euro pentru băiat în câțiva ani”, a spus Terim, citat de Fotomac.

Potrivit sursei citate, turcii ar fi demarat deja negocierile cu CFR Cluj pentru Claudiu Petrila. La Galatasaray a ajuns în această vară și Alexandru Cicâldău, transferat de la Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro.

Trei goluri a înscris Petrila pentru CFR Cluj în patru meciuri de Liga 1 în acest sezon. Potrivit transfermarkt.com, acesta valorează 550.000 de euro.

Reclamă

CFR Cluj i-a fixat un preț uriaș lui Claudiu Petrila

Galatasaray s-ar putea lovi de multe probleme în negocierile pentru transferul lui Petrila. Deși Fatih Terim anticipa că campioana României va cere 10 milioane de euro pentru mijlocașul de 20 de ani, suma ar putea fi mult mai mare.

Potrivit Pro Sport, CFR Cluj i-a fixat pretul lui Petrila la 15 milioane de euro. Sursa citată notează că impresarii au sărit deja cu oferte pentru „perla” din Gruia.

Petrila este unul dintre favoriții lui Marius Șumudică la CFR Cluj. „Petrila este pariul meu. Am spus de la începutul pregătirilor că va ajunge departe și va costa bani mulți”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și