Închide meniul

Începe nebunia la Dinamo! Cosmin Contra, Javi Reyes şi doi jucători de bază îşi iau adio mâine de la "haită"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2020, 11:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Începe nebunia la Dinamo! Cosmin Contra, Javi Reyes şi doi jucători de bază îşi iau adio mâine de la "haită"

Hepta

Cosmin Contra pleacă de la Dinamo

Conform gsp.ro, Borja Valle și Isma Lopez vor pleca de la echipă. Cei doi şi-au făcut deja testele anti Covid-19 pentru a putea călători. De asemenea, preparatorul fizic adus de Contra, Javi Reyes, va părăsi şi el "haita". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra a notificat clubul Dinamo în legătură cu restanţele financiare

Fostul selecţioner a notificat clubul deja în legătură cu banii pe care trebuie să îi primească. "Guriţă" aşteaptă un răspuns, iar dacă acesta nu va fi pozitiv, joi se va despărţi de echipa din Ştefan cel Mare.

În cele peste 100 de zile petrecute la Dinamo, Cosmin Contra nu a primit niciun ban. El are de încasat 3 salarii, adică 90.000 de euro, de când a revenit la club. 

Sursa citată menţionează şi faptul că fundaşul dreapta Alexander Gonzalez e următorul pe lista fotbaliştilor care nu mai sunt dispuşi să aştepte banii promişi de atâtea ori de Pablo Cortacero. 

Reclamă

Cosmin Contra a anunțat ce va face după ce va pleca de la Dinamo

Contra se teme pentru sănătatea lui și a anunțat ca va merge în Spania, la familie, pentru că are nevoie de o pauză. "Guriță" a fost aproape de un infarct, după cum a dezvăluit chiar el.

"În două luni am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct, a fost pe bază de stres, într-o seară.

Eram singur acasă. Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau.

Reclamă 4 / 0/3

Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere. Nu mai vreau niciun post acum. Vreau doar să merg acasă la soție, să aibă grijă de mine câteva săptămâni", a spus Contra, zilele trecute.

Recomandări
  • Doi jucători de bază pleacă de la Dinamo
  • Cosmin Contra aşteaptă un semn de la conducerea spaniolă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și