Închide meniul

Începe „revoluţia” la CFR Cluj! Dan Petrescu se pregăteşte pentru o vară „nebună”: „Avem oferte pentru jucători! Urmează să şi aducem!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2022, 12:48

Începe „revoluţia la CFR Cluj! Dan Petrescu se pregăteşte pentru o vară „nebună: „Avem oferte pentru jucători! Urmează să şi aducem!

Dan Petrescu este antrenorul lui CFR Cluj

profimediaimages

  • Începe „revoluţia” la CFR Cluj
  • Dan Petrescu se pregăteşte pentru o vară „nebună” pe piaţa trasferurilor

Dan Petrescu va avea parte de o vară „nebună” pe piaţa trasferurilor, după cum a anunţat Cristi Balaj. Preşedintele ardelenilor a anunţat că mai mulţi jucători vor fi vânduţi, iar alţii vor ajunge în Gruia în următoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj se află în plină luptă la titlu, dar conducerea din Gruia este deja cu gândul la transferuri. Clubul va face mai multe mutări importante în perioada de mercato, a anunţat Cristi Balaj.

Dan Petrescu se pregăteşte pentru o vară „nebună” pe piaţa trasferurilor

„Avem oferte pentru jucători. Urmează să aducem jucători pe posturile pe care vom vinde jucători pe sume importante. Noi suntem foarte deschiși, ne vom bucura pentru fiecare jucător de-al nostru care va câștiga din punct de vedere financiar”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu, mesaj fabulos pentru atacanţii care l-au dus la 8 puncte distanţă de FCSB

CFR Cluj se aproprie cu paşi mari spre al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Campioana a învins FC Argeş cu 2-0, prin golurile marcate de Debeljuh şi Dugandzic. Dan Petrescu a dezvăluit ce le-a spus celor doi atacanţi, dar a dezvăluit şi care este situaţia lui Bordeianu.

„E departe titlul, mai sunt 7 meciuri, mai sunt 21 de puncte. A fost un meci la care mă aşteptam foarte greu, după această pauză. Nu au avut nici ei ocazii, dar mă aşteptam mai mult de la jucătorii mei. Ambii se antrenează foarte bine, rămân în plus la antrenamente (n.r – despre Debeljuh şi Dugandzic). Din păcate, nu pot juca cu doi atacanţi. E bine pentru mine că am concurenţă.

Reclamă

Eu tot timpul le zic: ‘Vă antrenaţi?! Vreţi ceva de la viaţă?! Daţi goluri!’. Bordeianu a mers acum la spital. Săracu’, abia mai putea să meargă, a fost o intrare de roşu. Urmează încă 7 finale, primul meci e cel mai greu, la Craiova, echipă care dacă va câștiga cu noi sigur își va dori să câștige campionatul, emulație mare, stadionul e plin. Nu am mai pierdut de la meciul cu Rapid, a venit și o înfrângere, așa e fotbalul, sper să nu vină la meciul ăsta, avem nevoie de un rezultat bun, jucăm cu o echipă care nu are nici probleme, e pe val și au și moral bun după meci”, a spus Dan Petrescu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc