Închide meniul

Îndoieli legate de numirea lui Ioan Ovidiu Sabău la U Cluj: „Pare că ar fi o problemă, să vedem dacă se descurcă”

Sebastian Cristian Publicat: 4 ianuarie 2023, 14:20

Reclamă
Îndoieli legate de numirea lui Ioan Ovidiu Sabău la U Cluj: Pare că ar fi o problemă, să vedem dacă se descurcă”

Îndoieli legate de numirea lui Ioan Ovidiu Sabău la Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău în timpul unui interviu

Basarab Panduru are îndoieli legate de numirea lui Ioan Ovidiu Sabău la U Cluj. Analistul TV consideră că perioada de inactivitate ar putea să îl coste pe noul antrenor al ardelenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După plecarea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova, oficialii formației clujene au fost nevoiți să găsească repede o soluție pentru postul de antrenor. Astfel, Ioan Ovidiu Sabău a fost numit în funcție la U Cluj, iar obiectivul este clar. Ardelenii vor să se salveze de la retrogradare.

Îndoieli legate de numirea lui Ioan Ovidiu Sabău la U Cluj

Basarab Panduru și-a expus semnele de întrebare în privința acestei decizii. Fostul mijlocaș crede că e o diferență mare între Liga 1 și eșaloanele inferioare, mai ales că Sabău nu a mai antrenat de mult timp la nivel de primă ligă.

„În ultimul timp a fost analist, n-a mai antrenat, dar de când n-a mai antrenat în prima ligă…că ultima dată antrena în C, în B. A antrenat Rapidul în prima ligă (n.r. – în 2012). Prima ligă e total diferită faţă de Liga 2, chiar dacă ni se pare că e uşor şi în prima ligă, e complicat, nu e uşor. 

Pare că ar fi o problemă, dar să vedem dacă se descurcă. Şi eu sunt curios dacă un om care nu mai antrenează de atât timp reuşeşte în prima ligă, mai ales că e o la o echipă care în mod normal se bate la retrogradare. Ai echipă faţă de alea cu care te baţi, dar mi se pare UTA mai bună la lot.

Reclamă

La Botoşani nu ştiu, pe Mioveni o lăsăm. Decât cine eşti mai bun? Decât U Craiova 1948? Mioveni, ultima. Una e retrogradată deja, ne mai trebuie una. Chindia nu mi se pare că are lot atât de slab, mai ales că s-au întors Popa, Neguţ, poate se întoarce Dulca. Parcă aş merge pe Chindia că se salvează de la retrogradare”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Ioan Ovidiu Sabău a revenit la Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a revenit în Liga 1. Sabău i-a luat locul lui Eugen Neagoe la Universitatea Cluj, cel care a decis să accepte oferta lui Mihai Rotaru de a antrena Universitatea Craiova. În acte. Sabău nu este trecut ca antrenor principal pentru că ardelenii trebuie să rezolve litigiul cu Neagoe.

Ioan Ovidiu Sabău a amai antrenat-o pe Universitatea Cluj în 2000, atunci când şi-a început cariera de antrenor.

Reclamă 4 / 0/3

„Ioan Ovidiu Sabău revine la FC Universitatea Cluj. Începând de astăzi, acesta ocupă poziția de director tehnic și va coordona activitatea sportivă a clubului.

De asemenea, staff-ul tehnic a fost completat cu Sandu Tăbârcă și Dan Didiță, iar Romario Pires rămâne la echipă și va fi prezent la reunirea lotului programată pe 3 ianuarie”, a anunțat U Cluj, într-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și