Închide meniul

Întărire pentru Clinceni! Academia a adus un fost campion cu echipa lui Gigi Becali

Silviu Corneanu Publicat: 20 august 2020, 15:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Întărire pentru Clinceni! Academia a adus un fost campion cu echipa lui Gigi Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Academica Clinceni

  • 31 de ani are jucătorul adus de Clinceni
  • 4 trofee a câştigat jucătorul cu echipa lui Becali

Gardoş a dezvăluit de ce a ales Clinceniul şi susţine că şi-a luat gândul de la echipa naţională. Fundaşul central a fost chinuit de accidentări în ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Gardoş: "Mi-a lipsit jocul. Vreau să-mi recâştig încrederea"

"Mă bucur că am ajuns la un acord. Voiam să rămân în Bucureşti şi să joc în Liga 1. M-a atras proiectul de aici. Am auzit lucruri bune despre antrenor şi despre grup. Obiectivul meu este să-mi recâştig încrederea. Mi-a lipsit jocul, în ultimul timp. 

Mi-e dor să joc şi să bifez cât mai multe meciuri. Mi-aş dori să ajungem în play-off, dar până la urmă este să rămână echipa în Liga 1. Nu m-am gândit încă la naţională. Nu mă mai gândesc acolo. Nu vreau să-mi fac planuri de lungă durată. Sper să joc bine", a spus Gardoş când a semnat cu Clinceni.

Reclamă

În afară de echipa lui Gigi Becali, Gardoş a mai evoluat pentru Concordia, Southampton, unde a fost antrenat de Koeman, Craiova şi Iaşi.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”
Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman
Liga 1 • 14 mart., 8:16
„Nu are cum să lipească din primul 11 la EURO!” Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. Mesaj direct pentru Edi Iordănescu
Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon
Liga 1 • 4 feb., 9:19
Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon: „S-a vorbit puţin, sunt foarte buni!” Concluzia lui Florin Gardoş
Florin Gardoş a avut un discurs manifest după transferul lui Horaţiu Moldovan la Atletico Madrid
La Liga • 24 ian., 19:04
„Mi-am făcut cruce!” Florin Gardoş, discurs manifest după transferul lui Moldovan: „Nu poţi să fi întreg la cap şi să crezi asta”
Ilie Dumitrescu, moment incredibil când era antrenor la FCSB
Liga 1 • 17 ian., 9:16
Ilie Dumitrescu, moment incredibil când era antrenor la FCSB: „Salir con la pelota, Gardoș”