Închide meniul

Întăriri pentru CFR Cluj! Marius Şumudică a anunţat două transferuri înaintea debutului în UEFA Champions League: „Avem nevoie să marcăm goluri!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2021, 23:54

Întăriri pentru CFR Cluj! Marius Şumudică a anunţat două transferuri înaintea debutului în UEFA Champions League: „Avem nevoie să marcăm goluri!

Marius Şumudică

Abaca Press via Hepta

CFR Cluj va juca împotriva lui FK Borak Banja Luka în UEFA Champions League, iar Marius Şumudică a făcut un anunţ important înaintea partidei. Antrenorul ardelenilor a anunţat două transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică a anunţat două transferuri înaintea debutului în UEFA Champions League

„Este o întrebare dificilă, o întrebare cu 24 de ore înainte de joc. N-ar fi corect să vorbesc, pentru că ar însemna să dau în jucătorii din vestiar. Din punct de vedere cantitativ suntem ok. Eu cred că avem un lot din care putem face față pe două fronturi, în campionatul intern și Cupa României. Eu cred că mai avem nevoie de maximum 2 jucători.

Unul a sosit deja astăzi, din informațiile mele, iar cel de-al doilea, un atacant. Avem nevoie să marcăm goluri, chiar dacă sunt adeptul unei echipe organizate. Eu am construit echipa cu temelia, adică portar și linia de fund. La drum lung, în campionat sau în Cupa României, echipele care au cele mai bune defensive ajung să câștige, dar în competițiile europene nu ai timp. E foarte dificil. Practic, în 180 de minute trebuie să dai totul și să elimini echipa adversă”, a spus Marius Şumudică în cadrul unei conferinţe de presă.

Anas Tahiri, Rachid Bouhenna, Cristiano Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Daniel Graovac, Denis Rusu și Daniel Paraschiv sunt jucătorii transferaţi până acum de CFR Cluj.

Citește și:

Marius Şumudică l-a făcut praf pe Mario Rondon: „Are un caracter îndoielnic. Nu vreau să fiu agresiv!”

Marius Şumudică a lansat un atac dur la adresa lui Mario Rondon, care a plecat de la CFR Cluj după un conflict cu antrenorul român.

Reclamă

Şumudică spune că atacantul are un caracter îndoielnic, iar despărţirea s-a produs în urma unei greşeli făcute de Rondon.

„Referitor la Rondon, sunt niște minciuni sfruntate. Nu vreau să fiu mai agresiv. Eu n-am avut niciun fel de conflict cu Rondon. Rondon n-a părăsit niciodată antrenamentul și martor mi-e toată lumea care a fost pregătire. El n-a avut niciun fel de conflict cu mine. A avut o discuție cu mine când a ajuns la Cluj.

Mi-a spus doleanțele pe care le are, eu l-am înțeles. I-am spus că îl susțin în continuare. După care, el, a doua zi, a făcut un pas greșit pe care nu vreau să-l dezvolt acum, care mi-a demonstrat că el are un caracter îndoielnic. Am fost primul care a venit la conducerea clubului și am spus că nu pot să continui cu un astfel de jucător. Nu din cauza aportului lui sau rezultatelor profesionale, ci pentru că nu am nevoie ca cineva să-mi distrugă grupul„, a spus Marius Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Întăriri pentru CFR Cluj
  • Marius Şumudică a anunţat două transferuri înaintea debutului în UEFA Champions League

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și