Închide meniul

Ioan Andone a răbufnit după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Multă prostie! Te simți umilit, te doare inima!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2022, 21:16

Ioan Andone a răbufnit după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2: „Multă prostie! Te simți umilit, te doare inima!

Ioan Andone, în timpul unei conferinţe de presă / EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Ioan Andone a răbufnit după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Fostul mare jucător al grupării din Ştefan cel Mare a criticat conducerea „câinilor”, dar şi foştii şefi ai clubului, pe care îl acuză că au urmărit falimentul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Lucrurile au fost din ce în ce mai grave la Dinamo. Sunt lucruri de neînțeles la un club de nivelul ăsta, s-au făcut greșeli mari de tot. Lotul de jucători a fost cel mai slab din istorie. Cum s-a făcut selecția? Nu înțeleg. A adus șase jucători Mircea Rednic, apoi în iarnă s-au mai adus 14 jucători. Cei care s-au ocupat n-au avut știința să găsească măcar 6-7 jucători buni, e ceva strigător la cer.

Ioan Andone a răbufnit după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2

A fost multă, multă prostie, multă neștiință sau poate că s-a făcut intenționat. Să dispară Dinamo… cine știe. Aud acum că e mai bine să plece din Liga a 4-a. Nu era mai bine să te salvezi acum de la retrogradarae? Mai mult de cinci jucători nu poți să păstrezi din lotul ăsta. N-au avut un șef, care să aleagă jucătorii. Trebuia să fie cineva care să stabilească niște reguli, în afara antrenorului. Au fost mari greșeli.

Eu am auzit, după audit, că sunt datorii mari la Dinamo, pe vremea lui Negoiță și Cortacero. Noi știam că am fi cumpărat de fapt datorii de 8 milioane de euro la Dinamo. Am discutat asta și cu Ionuț Lupescu, care nu știa anumite lucruri. Ionuț a vrut să o preia pe Dinamo și m-a sunat și pe mine. Dar m-am îngrozit când am văzut hârtiile de la club. Nu cred că retrogradam, dar ce făceam cu datoriile de milioane? Băgam clubul în insolvență? Nu!

Ioan Andone: „Mă umfla râsul în perioada lui Cortacero!”

Mă umfla râsul în perioada lui Cortacero. Contracte de 35.000 de euro pe lună? Pentru un portar de 37 de ani? Cred că a fost intenția de a distruge. Acum poți să ajungi foarte ușor la faliment. E trist, te simți umilit, te doare inima. Nu-i văd să facă un lot pentru a promova. Când? În 30 de zile?”, a declarat Ioan Andone, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Giani Kiriţă continuă tirada la adresa lui Dusan Uhrin

Giani Kiriţă continuă tirada la adresa lui Dusan Uhrin, după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2. Echipa din Ştefan cel Mare va juca în eşalonul secund pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie, iar fostul campion din Ştefan cel Mare a fost, din nou, un car de nervi.

„Mi-a povestit chiar Gică Mihali, care a vorbit cu Uhrin. Au venit fostele glorii să vorbească cu jucătorii. Cu toate că jucătorii nu înțelegeau nimic… îi luau la mișto, dar oamenii au venit din dorința de a face bine. Și Dusan Uhrin a zis: ‘Nu veniți pentru că puneți presiune pe echipă’.

Pe cine să pui, mă, presiune? Pe ce? Ai numai gloabe în echipă, ăștia nu înțeleg nici de bine, nici de rău. Chiar dacă veneau, nu se întâmpla nimic. Tu, Dusan Uhrin, n-ai voie niciodată în viața ta să le vorbești așa fostelor glorii.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin mi s-a părut atât de rece, parcă nici nu-i părea rău că Dinamo a retrogradat. N-am văzut să-i pară rău, ați retrogradat niște nume, niște oameni care au făcut istorie pentru clubul ăsta. Dusan Uhrin a refuzat preparator fizic, el face, el drege, nu vrea pe nimeni în jur. E un antrenor care n-a câștigat nici măcar la pufuleți. Serios! Un antrenor care n-a avut nicio performanță. Nu a avut nimic, dar de fiecare dată când a fost sunat, el a fost cu băgăjelul acolo.

Stai puțin, ai venit de patru ori la Dinamo. Băi, dar l-ați sunat pe Florentin Petre, pe omulețul ăla care antrena la Brăila și se chinuia? E dinamovist și poate să fie antrenor. Cu spiritul ăla mai aduna câțiva. De ce nu aducem foștii dinamoviști? De ce nu l-a sunat pe Claudiu Niculescu? Măcar retrogradam cu ai noștri”, a răbufnit Giani Kiriţă, potrivit digisport.ro.

Recomandări
  • Ioan Andone a răbufnit după ce Dinamo a retrogradat în Liga 2
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna Vezi toate știrile
Citește și