Închide meniul

Ioan Andone îl avertizează pe Constantin Budescu: „Trebuie să se potolească, astea sunt copilării!” „Fălcosul”, mesaj clar pentru Gigi Becali: „O prostie!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 decembrie 2021, 23:36

Ioan Andone îl avertizează pe Constantin Budescu: „Trebuie să se potolească, astea sunt copilării! „Fălcosul, mesaj clar pentru Gigi Becali: „O prostie!

FCSB - Rapid

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Ioan Andone îl avertizează pe Constantin Budescu

Ioan Andone îl avertizează pe Constantin Budescu

Ioan Andone este de părere că Constantin Budescu ar trebui să o lase mai moale cu „celebrele” sale exterioare care l-au scos din minţi pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, „Fălcosul” i-a transmis un mesaj clar patronului de la FCSB, pe care îl sfătuieşte să nu îl vândă pe mijlocaş.

„E greu de lucrat cu el, când trebuie să dea cu latul el, dă exterior. Şi el trebuie să se potolească, astea sunt copilării. Când trebuie să dai cu latul, îi dai exterior colegului tău să se urce mingea pe el…

Reclamă

Când trebuie să dai exterior la pasa de gol, da! Te surprinde orice pasă cu exteriorul, că doar am fost fundaş. Îl vedeam pe nea Gicu Dobrin cum dădea. Nea Gicu Dobrin dădea cu exteriorul, Budescu e mic copil. Fac o prostie dacă îl dau afară”, a declarat Ioan Andone pentru telekomsport.ro.

Citește și:

Toni Petrea, anunţ de ultimă oră despre Constantin Budescu

„Magicianul” de la FCSB a fost rezervă în ultimele trei partide din campionat. Mai mult, a fost uitat pe bancă etapa trecută, în victoria obţinută in extremis cu UTA, scor 2-1. Toni Petrea asigură că mijlocaşul de 32 de ani şi-a acceptat acest statut la echipă.

Reclamă

„El este într-o stare foarte bună. (Reporter: Mai joacă?) Vom vedea. El se antrenează normal, e cu echipa, vom vedea! Orice jucător îşi doreşte să evolueze cât mai mult, nu cred că e vreun jucător din lot care să spună că nu vrea să joace. Nu e nicio problemă, înţelege situaţia, se pregăteşte.

Când îi vine momentul să joace, joacă. Când intră pe teren trebuie să îşi facă treaba. Cât a jucat am fost mulţumit de randamentul lui. Dar aşa am considerat, la momentul actual, că atât putea să joace„, a declarat antrenorul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”