Închide meniul

Toni Petrea, anunţ de ultimă oră despre Constantin Budescu. „Aşa am considerat. El înţelege situaţia”. Ce se întâmplă cu Florinel Coman înainte de Gaz Metan Mediaş – FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 decembrie 2021, 13:29

Toni Petrea, anunţ de ultimă oră despre Constantin Budescu. „Aşa am considerat. El înţelege situaţia. Ce se întâmplă cu Florinel Coman înainte de Gaz Metan Mediaş – FCSB

Constantin Budescu a ajuns rezervă la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Toni Petrea, detalii despre Constantin Budescu şi Florinel Coman

„Magicianul” de la FCSB a fost rezervă în ultimele trei partide din campionat. Mai mult, a fost uitat pe bancă etapa trecută, în victoria obţinută in extremis cu UTA, scor 2-1. Petrea asigură că mijlocaşul de 32 de ani şi-a acceptat acest statut la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, anunţ despre Constantin Budescu

El este într-o stare foarte bună. (Reporter: Mai joacă?) Vom vedea. El se antrenează normal, e cu echipa, vom vedea! Orice jucător îşi doreşte să evolueze cât mai mult, nu cred că e vreun jucător din lot care să spună că nu vrea să joace. Nu e nicio problemă, înţelege situaţia, se pregăteşte. Când îi vine momentul să joace, joacă. Când intră pe teren trebuie să îşi facă treaba. Cât a jucat am fost mulţumit de randamentul lui. Dar aşa am considerat, la momentul actual, că atât putea să joace„, a declarat antrenorul lui FCSB.

Tehnicianul roş-albaştrilor a vorbit şi despre Florinel Coman, cel care a suferit de pubalgie şi nu a mai jucat din luna august. Chiar dacă şi-a revenit, nu a fost inclus în lot pentru duelul care va fi sâmbătă, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Florinel Coman este refăcut, dar nu cred că poate juca în momentul de faţă. Pentru meciul acesta nu îl avem în calcule. Ne-am gândit vis a vis de starea terenului, acesta a fost un argument în luarea deciziei de a nu-l convoca în lot pentru acest meci, dar probabil va fi la următoare dispută, cu Rapid.

Acum ne aşteaptă o partidă în deplasare cu un adversar incomod. Mereu am avut meciuri grele la Mediaş. O echipă care cel puţin în ultimele meciuri a primit puţine goluri, asta înseamnă că au o organizare bună defensivă. Trebuie să găsim soluţii să îi desfacem. O echipă periculoasă pe contraatac şi la fazele fixe. Trebuie să fim foarte atenţi!„, a dezvăluit Toni Petrea înainte de Gaz Metan Mediaş – FCSB.

Reclamă
Citește și:

Gigi Becali i-a hotărât viitorul lui Constantin Budescu

Constantin Budescu a ajuns rezervă de lux la FCSB după ce l-a scos din minţi pe Gigi Becali cu „exterioarele” din Liga 1. Totuşi, finanţatorul roş-albaştrilor nu are de gând să îl vândă pe Budi înainte de terminarea contractului.

Nu ştiu despre Keşeru şi Budescu. Sunt fotbalişti la FCSB. Nu pleacă de la FCSB. Băiatul are contract, restul sunt invenţii. Nu am eu treabă, eu fac contract cu omul şi îl respect. Dacă este unul prea slab, cum au fost, am scăpat de ei”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Liga 1 • 10:25
„E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului