Închide meniul

Ioan Becali a anunţat care este noul preţ al lui Florin Tănase şi a vorbit despre viitoarea destinaţie: "Turcia e o variantă"

Antena Sport Publicat: 27 iulie 2020, 19:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:14

Reclamă
Ioan Becali a anunţat care este noul preţ al lui Florin Tănase şi a vorbit despre viitoarea destinaţie: "Turcia e o variantă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase căpitanul celor de la FCSB

Ioan Becali a anunţat şi noul preţ al lui Florin Tănase, care au putea fi acceptat şi de către patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Da, și Turcia e o variantă, iar prețul trebuie să fie undeva la 4 milioane, 4 milioane și 200 de mii de euro. E ceva mai puțin decât dorea Gigi pe Tănase acum ceva timp, dar s-au schimbat puțin și condițiile de transfer din cauza pandemiei.

Nimic nu e sigur în aceste zile, să fim realiști. Vreau ca Florin Tănase să joace bine și din toamnă și apoi să găsim o variantă bună pentru toată lumea. Mai ales că are aproape 26 de ani și e la FCSB de patru ani. E necesar să mai schimbe mediul”, a spus Ioan Becali, conform Fanatik.

Florin Tănase a fost aproape de un transfer în SUA

Florin Tănase a fost aproape de un transfer în Statele Unite, dar pandemia provocată de coronavirus a împiedicat mutarea. New York Red Bulls a insistat, în iarnă, pentru a-l transfera. De atunci, cota decarului roş-albaştrilor a fost într-o continuă scădere. Conform celor de la Transfermarkt, a ajuns la 2.2 milioane de euro.

Tănase a ajuns la FCSB în 2016. Gigi Becali a plătit atunci 1.5 milioane de euro în conturile Viitorului lui Hagi.

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:51

Galatasaray – PAOK LIVE TEXT (22:00) în Europa League! Manchester United începe şi ea parcursul european. Toate meciurile zilei

18:30

„Sunt mai nervos” Declaraţia lui Darius Olaru înainte de meciul FCSB-ului din Europa League: „Toată echipa să fie ca mine”

18:19

Patrick Mouratoglou este noul antrenor al lui Naomi Osaka! Chiar jucătoarea a făcut anunțul

18:09

Barcelona l-a ales pe înlocuitorul lui Ter Stegen! Semnează cu un portar retras din activitate. Prima reacţie: „Atât pot spune!”

17:36

Elias Charalambous, anunț important despre situația lui Vlad Chiricheș după accidentarea lui Ngezana: „Îl veți vedea!”

17:35

„Suntem la un club foarte mare!” Risto Radunovic, mesaj de luptă înainte de startul în grupa Europa League: „Nu picăm psihic!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și