Închide meniul

Ioan Dumiter îi spune pas lui Gigi Becali şi vrea să rămână la Sepsi: „Am văzut jucători care au plecat la FCSB şi nu au reuşit!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2021, 22:00

Ioan Dumiter îi spune pas lui Gigi Becali şi vrea să rămână la Sepsi: „Am văzut jucători care au plecat la FCSB şi nu au reuşit!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ioan Dumiter îi spune pas lui Gigi Becali şi vrea să rămână la Sepsi

Un singur gol a marcat Dumiter în această ediţie a Ligii 1. A făcut-o chiar în poarta roş-albaştrilor, în remiza de la Sfântu Gheorghe. Sepsi a condus cu 2-0, dar a fost egalată în al doilea minut de prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Dumiter îi spune pas lui Gigi Becali: „La Sepsi avem toate condiţiile pentru a face performanţă!”

S-a vorbit despre o mutare la FCSB, eu nu vreau să vorbesc acum despre asta, încerc să mă concentrez pe meciul care a mai rămas duminică, iar în zilele următoare o să vedem cum o să-mi continui cariera.

Sincer, nu mă ia valul, pentru că este cu dus și întors o mutare acolo. Aici, la Sepsi, avem toate condițiile pentru a face performanță și o să stau să mă gândesc bine ce voi face în continuare pentru că e în joc cariera mea.

Sincer, nu știu ce să zic. Am văzut jucători care au mers acolo și nu au reușit. Nu că îmi este teamă, dar aici am toate condițiile ca să fac pasul unde vreau eu, adică la o echipă mult mai bună, într-un campionat superior„, a spus Ioan Dumiter după Sepsi – FC Botoşani 1-0.

Ioan Dumiter îi spune pas lui Gigi Becali şi nu se grăbeşte să plece de la Sfântu Gheorghe. De un an şi jumătate îmbracă tricoul lui Sepsi.

Reclamă

Leo Grozavu, declarația zilei în Liga 1

Sepsi ar putea rămâne fără antrenor. Leo Grozavu este dorit la CFR Cluj. Campioana îl ademeneşte cu salariu lunar de 18.000 de euro şi bonusuri uriaşe. Ar fi recompensat cu 1.2 milioane de euro dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League şi cu 500.000 de euro dacă aduce al cincilea titlu consecutiv în Gruia.

Eu îmi doresc să continui la Sf. Gheorghe. N-am semnat pentru sezonul viitor pentru că este un contract în desfășurare. Pleacă Conte, pleacă Zidane, pleacă Iordănescu, ce contează dacă pleacă Grozavu? Eu am spus ce îmi doresc, vom vedea, mai avem un meci”, a spus Leo Grozavu, după victoria cu FC Botoșani”, a declarat Leo Grozavu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ioan Dumiter refuză transferul la FCSB
  • Declaraţii surprinzătoare ale jucătorului de 22 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și