Închide meniul

Ion Crăciunescu, propunere senzațională pentru Mircea Lucescu: „Eu m-aș duce!”

Alex Ioniță Publicat: 4 noiembrie 2023, 12:26

Reclamă
Ion Crăciunescu, propunere senzațională pentru Mircea Lucescu: Eu m-aș duce!”

Ion Crăciunescu, propunere senzațională pentru Mircea Lucescu

Ion Crăciunescu / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ion Crăciunescu a făcut o propunere senzațională pentru Mircea Lucescu! Fostul mare arbitru crede că „Il Luce” s-ar potrivi de minune într-o nouă poziție în fotbal, diferită de cea de tehnician.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un meci cu Șahtior, pierdut de Dinamo Kiev cu 0-1, antrenorul ajuns acum la 78 de ani și-a anunțat demisia de pe banca tehnică a echipei din capitala Ucrainei, dar și retragerea din fotbal. Chiar dacă a revenit asupra declarației privind încetarea carierei, Lucescu a anunțat totuși că va lua o pauză.

Ion Crăciunescu, propunere senzațională pentru Mircea Lucescu! Ce a transmis fostul central

După anunțul făcut de Mircea Lucescu, fostul mare central a vorbit despre viitorul tehnicianului de 78 de ani. Acesta este de părere că „Il Luce” ar putea face pasul la Dinamo, după plecarea de la formația din Ucraina, având în vedere faptul că echipa din Ștefan cel Mare se află într-o mare criză cauzată de lipsa de rezultate.

„Eu cred că noi l-am pierdut pe Lucescu. Trebuia să-l aducem la echipa națională, când s-a ivit ocazia. Cred că el își găsește de muncă oriunde, peste tot. Nu poți să stai cu războiul liniștit.

Ar fi Dinamo (n.r. o soluție pentru Mircea Lucescu). Eu așa îl identific, cu Dinamo. Dinamo ar avea nevoie de un om cu anvergura lui Lucescu. Eu m-aș duce. De ce să nu se ducă. Unde ai jucat, nu ai și puțină datorie? Și vezi și o echipă în degringoladă…

Reclamă

Crezi că e așa de mult la el 15-20 de milioane. Contează la el? Și investitor, și ce vrei. De ce să nu bage? Nu îi fac program. Alții cum bagă”, a spus Ion Crăciunescu, potrivit digisport.ro.

Alături de Dinamo, Mircea Lucescu a reușit să câștige, în trecut, un titlu de campion (în sezonul 1989-1990) și două Cupe ale României (1985-1986 și 1989-1990). A stat pe banca trupei din Ștefan cel Mare în perioada 1985-1990.

Momente uriaşe cu Mircea Lucescu în prim-plan

„Am vrut să rămân să joc meciul ăsta cu Șahtior. Am început cu ei și am vrut să termin cu ei. Voiam să termin cu o victorie împotriva lor. M-am despărțit de jucători după meci. I-am îmbrățișat și le-am mulțumit.

Reclamă 4 / 0/3

Și în cabina lui Șahtior a fost un moment de mare recunștință. Erau jucători care au debutat cu mine. Toți erau acolo. După 8 ani, i-am reîntâlnit. Le-am mulțumit pentru tot.

Să stai 15 ani în fotbalul din Ucraina înseamnă foarte mult. A fost un moment dificil (n.r. războiul din Ucraina). Nu am vrut să renunț și să par un laș din cauza acestei situații!”, a spus Lucescu, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și