Închide meniul

Ion la curtea "Regelui"! A transferat un mijlocaş cu meciuri în Champions League şi La Liga

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2020, 12:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:35

Ion la curtea "Regelui"! A transferat un mijlocaş cu meciuri în Champions League şi La Liga

Profimediaimages

Jon Gaztanaga Arrospide a semnat cu Viitorul

În vârstă de 29 de ani, Ion Gaztanaga este fost internaţional de juniori al Spaniei şi a mai jucat pe la Real Sociedad, Ponferradina, Numancia şi Gimnastic de Tarragona, iar în ultimul sezon pentru formaţia cipriotă AEL Limassol.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe vremea în care a evoluat pentru Real Sociedad, jucătorul cotat la 475.000 de euro a prins şi prezenţe în UEFA Champions League. 

Romario Benzar revine la Viitorul

Gică Hagi mai dă o lovitură pe piaţa transferurilor. Romario Benzar, 28 de ani, pleacă din Italia şi revine la Viitorul, echipa care l-a adus în fotbalul mare. Fundaşul a mai fost dorit şi de Gigi Becali, la FCSB.

Sezonul trecut, Benzar a fost împrumutat de Lecce la Perugia. Acesta a jucat doar în 4 partide, timp de 65 de minute.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” Vezi toate știrile
Citește și