Închide meniul

Ionel Dănciulescu continuă atacurile la adresa lui Elias Charalambous: „Nivel de copii și juniori”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 28 septembrie 2023, 17:17

Ionel Dănciulescu continuă atacurile la adresa lui Elias Charalambous: Nivel de copii și juniori”

Ionel Dănciulescu continuă atacurile la adresa lui Elias Charalambous

Colaj Ionel Dănciulescu și Elias Charalambous / Hepta, captură AS.ro.

Ionel Dănciulescu continuă atacurile la adresa lui Elias Charalambous. Fostul dinamovist nu l-a menajat pe antrenorul de la FCSB nici după ultimul succes al vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vicecampioana condusă de Elias Charalambous s-a impus în ultima partidă cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la FC Bihor, în cadrul grupelor Cupei României. Totuși, Dănciulescu încă este de părere că tehnicianul vicecampioanei nu își dă seama de rolul pe care îl are în cadrul echipei.

Ionel Dănciulescu continuă atacurile la adresa lui Elias Charalambous. Ce îl nemulțumește pe fostul dinamovist

Ionel Dănciulescu l-a criticat din nou pe antrenorul de la FCSB, după meciul câștigat de la Oradea. Acesta este de părere că discursul antrenorului de la finalul partidei nu este unul corect având în vedere că, potrivit fostului dinamovist, cipriotul nu are un rol atât de important la clubul patronat de Gigi Becali.

„Vii și dai niște declarații de genul ‘am făcut două schimbări că am văzut eu echipa adversă, că s-a închis foarte bine’. Nu. Fii asumat în absolut tot ceea ce faci.

Pentru mine, argumentul a fost imaginea aceea când a venit el prima oară, când ridica mingea cu mâna și le-o dădea jucătorilor de la FCSB, să dea la poartă. La nivel de copii și juniori. În fine”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Fostul dinamovist l-a mai criticat recent pe antrenorul vicecampioanei, după ce acesta s-ar fi aflat în vizorul celor de la Lyon. Atunci, Ionel Dănciulescu l-a numit pe Charalambous „A3 de la FCSB” (antrenorul al 3-lea).

Fostul atacant trecut atât pe la Steaua cât și pe la Dinamo este de părere că adevăratul „antrenor” al celor de la FCSB este patronul formației, Gigi Becali. Este deja bine cunoscut faptul că latifundiarul din Pipera se implică în viața echipei sale, iar din această cauză Dănciulescu îi contestă autoritatea lui Elias Charalambous.

Declarația lui Elias Charalambous care l-a enervat pe Ionel Dănciulescu

Antrenorul „roș-albaștrilor” a ținut să își laude jucătorii după victoria obținută în prima etapă a noului sezon de Cupa României. Elias Charalambous a menționat faptul că este mulțumit pentru că elevii săi au luat în serios meciul de la Oradea. De asemenea, a lăudat și oamenii din tribune.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să îmi felicit jucătorii, mă bucur că au luat partida în serios. Sunt foarte fericit că am avut o astfel de atmosferă la meci, mereu spun că în România este o atmosferă specială. Suntem obișnuiți să jucăm cu o astfel de atmosferă. Nu ne-am așteptat la o asemenea atmosferă totuși, când întâlnești o echipă mai mică nu te aștepți la așa ceva.

Cupa e foarte importantă pentru noi, dar trebuie să luăm totul pas cu pas și să dezvoltăm o mentalitate puternică”, a spus Elias Charalambous conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și