Închide meniul

Ionuț Chirilă, declarații savuroase. „Le cumpăr jucătorilor câte 4-5 sticle de vin. Nu sunt de acord să consume vin la carafă!”. Ce se întâmplă înaintea meciurilor Academicii Clinceni

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2021, 12:35

Ionuț Chirilă, declarații savuroase. „Le cumpăr jucătorilor câte 4-5 sticle de vin. Nu sunt de acord să consume vin la carafă!. Ce se întâmplă înaintea meciurilor Academicii Clinceni

Ionuț Chirilă, reacție surprinzătoare

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Tehnicianul echipei care încă nu a obținut vreun succes în această ediție de campionat a răspuns ultimelor zvonuri care au apărut. Potrivit gsp.ro, Chirilă s-ar fi certat cu ospătar, înaintea meciului cu FCSB, care i-ar fi adus vin la carafă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Chirilă: „Eu le comand vin jucătorilor de la Academica Clinceni”

Ionuț Chirilă a negat vehement informațiile apărute în presă. Mai mult, a asigurat că el le oferă jucătorilor vin cu o seară înaintea disputelor din Liga 1.

Vin le cumpăr eu jucătorilor… eu personal. Am spus că nu sunt de acord ca băieții să consume vin la carafă. Cum să comand vin, când eu personal le cumpăr vin? Și nu orice, iau numai soiuri alese. Da, le iau 4-5 sticle de vin și cu o seară înainte de meci beau fiecare câte o jumătate de pahar de vin.

Nu știu ce conține vinul la carafă, să nu se întâmple ceva rău, poate fac o toxiinfecție, ceva. Am greșit cu ceva ca să fiu atacat? Mai bine evităm, de aceea prefer vinul îmbuteliat„, a declarat Ionuț Chirilă la digisport.ro.

Antrenorul Clinceniului așteaptă pauza competițională și a cerut întăriri pentru a putea salva echipa de la retrogradare. Academica este amenințată cu falimentul, după ce s-a refuzat intrarea în insolvență, dar Chirilă cere cel puțin cinci transferuri.

Reclamă

Pentru echipa din Clinceni urmează chiar deplasarea pe terenul liderului CFR Cluj. Patru puncte a adunat Academica în cele 16 etape de până acum.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și