Închide meniul

Ionuţ Coza a rupt tăcerea după ce a fost făcut praf de Adrian Mititelu Jr. Îl ameninţă cu judecata pe patronul lui FC U Craiova 1948 după ce a fost numit „arbitru corupt”. Cum se apără Coza

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 ianuarie 2022, 21:24

Ionuţ Coza a rupt tăcerea după ce a fost făcut praf de Adrian Mititelu Jr. Îl ameninţă cu judecata pe patronul lui FC U Craiova 1948 după ce a fost numit „arbitru corupt. Cum se apără Coza

Ionuţ Coza, dispus să îl dea în judecată pe Adrian Mititelu Jr

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

E corupt. Dacă vine în Craiova, voi face istorie!”, a fost declaraţia halucinantă a lui Mititelu Jr. Ionuţ Coza a venit cu lămuriri şi îl ameninţă cu Tribunalul pe fiul lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Coza, răspuns după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Jr.

Referitor la acuzațiile conform cărora sunt «un apropiat al clubului Farul Constanța» și că sunt «văzut deseori în baza de pregătire a clubului Farul Constanța» antrenându-mă, vreau să precizez faptul că singura dată când am fost în baza «FC Viitorul», în afara delegărilor în competiții, s-a întâmplat în anul 2018, când am fost un simplu spectator la un joc amical al fiului meu, la un joc în deplasare, fără să am contact cu nimeni din anturajul clubului Viitorul sau al clubului Farul Constanța.

De asemenea, informațiile conform cărora aș merge la hotelul Yaki pentru a face recuperare sunt total false. Nu am intrat niciodată în acest hotel, nici ca turist, nici măcar ca simplu vizitator. Mai mult decât atât, nu am rude în județul Constanța și nu am relații de prietenie cu nicio persoană din anturajul clubului Farul Constanța.

Declarația «Arbitrul Coza este corupt» îmi pătează imaginea, o afectează și pe cea a Comisiei Centrale a Arbitrilor, de aceea iau în considerare varianta de a acționa în instanță persoanele care mi-au adus un prejudiciu prin astfel de afirmații neadevărate”, a transmis Ionuţ Coza prin intermediul site-ului frf.ro.

Şi preşedintele Federaţiei Române de Fotbal a anunţat că se vor lua măsuri. A precizat că Adrian Mititelu Jr. ar putea fi chemat la Comisia de Disciplină.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți: „Ionuț Coza e corupt!”

Eu nu cred în coincidențe. Vreau să iau cronologic. La meciul cu Petrolul, de anul trecut, Ionuț Coza a dictat cel mai penibil penalty din istorie. Așa au scris ziarele din toată lumea. La meciul din tur, cu Farul, Coza a dictat un penalty inexistent, în minutul 86.

Tatăl meu, din închisoare, m-a întrebat cine este arbitru astăzi: Mă, vezi să nu cumva să îl pună pe Coza. Și tot pe el l-a pus. Așa cum au existat Bogaciu, Augustus Constantin, eu vă zic din surse garantate că arbitrul Coza e corupt. Dacă va mai fi delegat la Craiova, voi face istorie! Și cu el, și cu organizatorul! Cum să retrogradez eu din cauza lui? Se antrenează la baza sportivă a domnului Hagi”, și-a ieșit din minți Adrian Mititelu Jr., potrivit digisport.ro.

FC Universitatea Craiova 1948 ceruse, în mod oficial, în decursul zilei de luni, recuzarea lui Ionuţ Coza pentru meciul cu Farul Constanţa, din etapa a 22-a din Liga 1. Nu au avut câştig de cauză. Deciziile luate de „central” l-au înfuriat pe patronul oltenilor şi acesta riscă să fie sancţionat acum.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ionuţ Coza, reacţie vehementă după acuzele lui Adrian Mititelu Jr.
  • Ce a declarat arbitrul partidei Farul Constanța – FC U Craiova 1948 3-2

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și