Închide meniul

Ionuţ Lupescu, atac dur la adresa lui Cortacero şi a foştilor patroni de la Dinamo! "În afară de Negoiţă, au fost toţi cămătari!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 martie 2021, 17:42

Ionuţ Lupescu, atac dur la adresa lui Cortacero şi a foştilor patroni de la Dinamo! "În afară de Negoiţă, au fost toţi cămătari!"

Ionuţ Lupescu ştie cine este vedeta echipei naţionale

Ionuţ Lupescu revine la Dinamo / Hepta

Dinamo a ajuns să trăiască doar datorită fanilor din DDB, iar Ionuţ Lupescu este convins că situaţia critică de la echipă se datorează foştilor patroni, printre care se numără nume precum Cristi Borcea sau Gigi Nețoiu. Totuşi, "Kaizerul" crede că singura excepţie este Ionuţ Negoiţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"La Dinamo, lucrurile sunt mai complicate. Eu am spus de acum vreo 20 de ani că Dinamo poate fi un club care să se autofinanțeze și nu m-a crezut nimeni. Au venit mulți oameni care au spus că sunt de bine și, din păcate, i-au băgat în datorii și mai mult. Au fost cămătari. În afară de Negoiță, care la început a băgat niște bani și n-a știut exact în ce se bagă, restul au fost toți cămătari.

Ionuţ Lupescu: "La noi nu sunt reguli!"

Dacă Ministerul de Interne va face un stadion, așa cum s-a promis, eu cred că se pot face lucruri foarte bune la Dinamo. În Anglia, a vrut cineva să cumpere Newcastle și nu i s-a dat, chiar dacă era vorba de câteva sute de milioane. În NBA sau în sporturile americane, dacă vrei să intri la o echipă, e un cerc închis, ești verificat până în măduva oaselor dacă ai calitatea necesară de a conduce un club. La noi nu sunt reguli pentru o asemenea situație", a declarat Ionuţ Lupescu pentru DigiSport.

Dinamo Kiev – Dinamo 3-0. Mircea Lucescu a contribuit decisiv la salvarea "câinilor". Dinamoviştii au strâns o sumă uriaşă

"Câinii" sunt din ce în ce mai aproape de obţinerea licenţei, după ce au plecat de la o datorie de 1.2 milioane de euro. Mircea Lucescu a contribuit decisiv la salvarea echipei din Ştefan cel Mare, care este la doar 78.000 euro distanţă de a obţinere licenţa pentru Liga 1. Legendarul antrenor a fost de acord ca echipa sa, Dinamo Kiev, să dispute un amical cu Dinamo. Meciul s-a încheiat 3-0 pentru ucraineni, însă eşecul a fost unul "dulce" pentru alb-roşii.

În urma amicalului de lux, dinamoviştii au strâns aproape 260.000 de euro. Suporterii au scos la vânzare 70.000 de bilete, dintre care peste 45.000 au fost cumpărate de suporteri. De asenemea, fanii au cumpărat şi tricouri cu echipa lor favorită pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și