Închide meniul

Ionuţ Lupescu susţine ideea care poate salva Dinamo de la retrogradare: „Aici e marele semn de întrebare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 9:56

Ionuţ Lupescu susţine ideea care poate salva Dinamo de la retrogradare: „Aici e marele semn de întrebare

Ionuţ Lupescu arată cu degetul spre FRF după Muntenegru - România 2-0

Ionuţ Lupescu, prima reacţie după eşecul României / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuţ Lupescu este unul ditnre oamenii de fotbal care susţin ca Liga 1 să aibă 18 echipe. Acest scenariu ar putea ajuta inclusiv echipa sa de suflet, Dinamo, în cazul în care aceasta retrogradează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Lupescu susţine ideea care poate salva Dinamo de la retrogradare

„Mie îmi place un campionat de 18 echipe, am mai spus de mulți ani că România e o țară perfectă pentru 18 echipe, important e să ai 18 echipe care chiar pot să facă performanță, aici e marele semn de întrebare.

Dacă stai să te gândești la câte greșeli s-au făcut în ultimii ani, e normal să ajungi acolo odată și odată și chiar să rişti să retrogradezi. Sigur că nu e o decizie pe placul oamenilor, din păcate rezultatele nu l-au ajutat pe Mircea.

Dar ştiu că au fost multe lucruri interne acolo, diferite găști, nimeni n-a ştiut să gestioneze perioada aceasta, să îi unească, toată lumea a dezbinat de când a început campionatul și iată că sunt unde sunt. Trebuie niște oameni competenți.

Dinamo a avut în ultimii 20 de ani acești businessmeni veniți din afară și din păcate au gestionat foarte prost clubul”, a spus Ionuț Lupescu la plecarea din ţară.

Reclamă
Citește și:

Mirel Rădoi: „Din informaţiile pe care le am, vor fi 18 echipe!”

Mirel Rădoi a lansat un scenariu aiuritor. Fostul selecţioner al României crede că Dinamo nu va retrograda, indiferent pe ce loc se va clasa la finalul campionatului. Rădoi susţine că dacă echipa din Ştefan cel Mare se va clasa pe loc retrogradabil, atunci vor fi 18 echipe în Liga 1.

Mirel Rădoi susţine că Dinamo nu va retrograda, indiferent de locul pe care îl ocupă. Fostul selecţioner plusează şi spune că are informaţii în acest sens. Rădoi a plecat de la echipa naţională după ce a ratat barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar.

Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze„, a declarat Mirel Rădoi la telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mirel Rădoi avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Flavius Stoican. Fostul selecţioner crede că Stoican poate scoate Dinamo din criză şi să o salveze de la retrogradare pe teren.

Da! Eu îl ştiu pe Stoican şi nu doar că suntem din acelaşi oraş şi suntem prieteni. Îl ştiu ca antrenor. Am participat la antrenamente conduse de el şi este tipul care poate scoate Dinamo, chiar dacă o să zică multă lume că nu are experienţă. Este tipul care se poate face plăcut în orice vestiar, în faţa oricărui grup şi se poate impune prin mai multe metode. Şi să fie diplomat, poate să îşi arate cealaltă faţă şi să fie un tip al dracului, aşa cum zicem noi oltenii”, a mai spus Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Ionuţ Lupescu susţine ideea cu 18 echipe în Liga 1
  • Ce a spus despre Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și