Închide meniul

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo: „Atunci poate mă mai gândesc!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 ianuarie 2023, 21:41

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo: Atunci poate mă mai gândesc!”

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

  • Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a dezvăluit în ce condiții ar reveni la conducerea formației din „Ștefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dinamo se află în Liga 2 și se confruntă cu mari probleme financiare.

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuț Negoiță susține că s-ar gândi la posibilitatea de a reveni la Dinamo, doar dacă formația din „Ștefan cel Mare” ar avea un nou stadion.

Reclamă

„(n.r. Dacă ar fi să o luaţi de la capăt, ce aţi schimba?) Decizia de a întra la Dinamo. Dacă ar fi să am experienţa de acum, nu aş mai intra. Dacă aş mai întra vreodată în fotbal, aş intra doar la Dinamo, cu două condiţii: să fie stadion nou făcut şi să întru în calitate de acţionar minoritar. Nu mi-aş mai asuma toată povestea. Aş fi unul dintre acţionari şi să numim o conducere profesionistă care să se ocupe de managementul clubului”, a declarat Ionuț Negoiță, pentru orangesport.ro.

Ionuț Negoiță: „Atunci poate mă mai gândesc!”

„(n.r. Aţi lua echipa chiar şi în liga a doua?) Ăsta e un detaliu. Dacă s-ar găşi un grup de oameni de afaceri care să pună bani suficienţi să construiască un buget multi-anual, pentru promovare, pentru performanţă, promovarea ar fi o chestiune de timp.

Reclamă

Revin, am mai spus-o şi o repet. Cea mai mare problemă a clubului este lipsa stadionului. Dacă s-ar fi făcut stadionul, atunci când a fost iniţiativa cu toate trei, Steaua, Dinamo, Rapid, şi Dinamo avea stadion sau măcar era în construcţie, m-aş fi gândit şi eu de două ori dacă să plec. Faptul că nu are stadion şi nici măcar nu s-a început la el, asta poate fi o problemă foarte mare.

Dacă va avea stadion Dinamo la un moment dat, poate mă mai gândesc şi eu, dar fără stadion şansele sunt mici să supravieţuiască. E ca atunci când nu ai casa ta şi ai vrea să ai stabilitate. Nu există! Stadionul actual e de mult depăşit, n-are nicio legătură cu ce ar trebui să fie”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”