Închide meniul

Condiţia pusă de Ionuţ Negoiţă pentru a investi, din nou, la Dinamo: „Nu are nicio şansă altfel!” Ce a spus despre FCSB

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 20:51

Condiţia pusă de Ionuţ Negoiţă pentru a investi, din nou, la Dinamo: „Nu are nicio şansă altfel! Ce a spus despre FCSB

Ionuţ Negoiţă, condiţie pentru a investi la Dinamo

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Condiţia pusă de Ionuţ Negoiţă pentru a investi, din nou, la Dinamo. Negoiţă a spus că ar vrea doar ca sponsor să se implice la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negoiţă vrea să dea bani la Dinamo doar dacă se va construi noul stadion. Nu va fi însă numărul 1 de la echipă pentru că nu mai vrea să fie înjurat.

Condiţia pusă de Ionuţ Negoiţă pentru a investi, din nou, la Dinamo

În linia întâi, nu. Dacă s-ar face stadionul, m-aș implica într-un fel sau altul, dar nu cel responsabil și să fiu înjurat de toată lumea. Adică doar să fiu sponsor, să ajut, atât. Cu condiția construcției noului stadion. Dinamo nu are nicio șansă altfel. Nici suporterii nu vor mai fi dispuși să se implice dacă în 3-4 ani nu demarează construcția. Pe mine m-a costat 7-8 milioane să-l aduc la zi. Eu zic că ar trebui pentru început să implice 3-4 milioane de euro pe an, să-l ridice„, a spus Ionuţ Negoiţă pentru gsp.ro.

Ionuţ Negoiţă a promis că Dinamo va fi singura echipă din România la care va investi şi că se bucură atunci când pierde FCSB.

Din țară unele echipe îmi sunt antipatice. Nu mă bucur de răul FCSB, mă bucur când câștigă alte echipe în meciurile cu FCSB„, a mai spus Negoiţă.

Reclamă

Încă o lovitură pentru Dinamo! „Câinii Roşii” au primit interdicţie la transferuri

Încă o lovitură pentru Dinamo! „Câinii Roşii” au primit interdicţie la transferuri de la FIFA şi nu vor putea achiziona niciun fotbalist în această iarnă. Informaţia Antena Sport a fost confirmată de Vlad Iacob. Oficialul lui Dinamo susţine că problema se va rezolva, înainte de perioada e transferuri, ce va avea loc între 17 ianuarie şi 13 februarie.

Iacob a dat vina şi pe foştii şefi din Ştefan cel Mare şi susţine că problemele au apărut înainte de intrarea în insolvenţă.

Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns.

Reclamă 4 / 0/3

Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a spus administratorul special al lui Dinamo.

Un om de afaceri din Emirate vrea să cumpere clubul

Informaţia vine în momentul în care dinamoviştii aşteaptă sprijinul financiar al unui om de afaceri din Emiratele Arabe Unite. Vestea răsunătoare a fost oferită de Constantin Anghelache, fostul președinte al echipei din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo se află în cel mai negru punct al istoriei, însă soarele ar putea răsări din nou pe strada „câinilor”. Constantin Anghelache a dezvăluit că a luat legătura cu un miliardar din zona arabă, care este interesat să cumpere un club din România și să investească sume uriașe.

„Chiar eu pot divulga că am fost și sunt în contact cu cineva din Arabia, care a spus trei lucruri: «Eu vreau să investesc neapărat într-un club de fotbal din România care are perspective». Și a zis că s-a gândit la Dinamo. S-a întâmplat asta în urmă cu o lună și jumătate.

Această persoană are câteva zeci de miliarde din petrol. De unde interesul? Fiindcă un nepot de-ai lui a făcut facultatea la București, mi-a fost mie student. El venea la meciuri, iar omul a avut această idee”, a spus Constantin Anghelache, pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:55 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-1 este acum în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu a egalat dramatic, în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și