Închide meniul

Ionuț Negoiță, apărat de Victor Becali. "Ce să facă? Să își vândă casa pentru Dinamo?"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2020, 19:26

Ionuț Negoiță, apărat de Victor Becali. "Ce să facă? Să își vândă casa pentru Dinamo?"

Mediafax Foto / Octavian Cocolos

Victor Becali îi dă dreptate lui Ionuț Negoiță

Fostul impresar consideră că Negoiță a făcut tot ce a depins de el pentru a ajuta clubul să supraviețuiască. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Becali, de partea lui Ionuț Negoiță

Am o relație foarte bună cu Ionut Negoiță, de când a preluat el Dinamo. Eu îl apreciez, omul spune că nu mai poate. Fiecare om știe problemele lui. Cât a putut a ținut Dinamo, a scos-o dintr-o situație foarte delicată.

Ce să facă omul, să își vândă casa, să își facă credite la bancă, să își distrugă afacerile? Nu mai poate, asta e. Omul dă echipa și o dă într-un mod rezonabil, nu vine și spune că vrea nu ştiu câte zeci de milioane de euro”, a declarat Victor Becali pentru Prosport.

Ionuț Negoiță încearcă să vândă clubul pe un leu, dar datoriile "câinilor roșii" depășesc 3 milioane de euro. Se poartă negocieri cu un fond de investiții spaniol, iar discuțiile ar putea să se finalizeze la mijlocul săptămânii viitoare.

Un singur lucru este sigur. Dinamo a primit licența pentru a juca și sezonul viitor în Liga 1. Fanii grupării din Șefan cel Mare au avut un rol decisiv. Ultrașii au adunat 180.000 de euro, prin programul ”Doar Dinamo București”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și