Închide meniul

Ionuţ Negoiţă nici nu vrea să audă că Dinamo ar putea juca în Liga 4: „Pe mine m-au criticat când aduceam bani de acasă!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2022, 11:56

Ionuţ Negoiţă nici nu vrea să audă că Dinamo ar putea juca în Liga 4: „Pe mine m-au criticat când aduceam bani de acasă!

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuţ Negoiţă este fostul patron al lui Dinamo / AS.ro

Ionuţ Negoiţă exclude din start varianta ca Dinamo să calce pe urmele Rapidului şi, pentru a scăpa de datorii, să înceapă din Liga 4. Fostul patron al „câinilor” îşi doreşte o revenire cât mai rapidă a alb-roşiilor pe prima scenă a fotbalului românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de afaceri anunţă că marea problema a grupării din Ştefan cel Mare a fost lipsa stadionului. Îşi doreşte ca DDB să aducă un sponsor important, care să vină cu bani la echipă.

Ionuţ Negoiţă nici nu vrea să audă că Dinamo ar putea juca în Liga 4

Susţinută financiar doar de fani, Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului.

Nu știu dacă e cea mai bună variantă. Asta înseamnă timp. Sunt cheltuieli și în Liga 4, apoi în Liga 3. Asta în cazul în care promovezi succesiv. Se adună niște bani multișori. Ideal ar fi ca Dinamo să rămână în viață, în Liga 2, să reușească să taie datoriile și să își facă un lot bun pentru a promova. Pentru asta trebuie să aibă măcar un sponsor care să se implice cu bani.

E foarte ciudat. Pe mine m-au criticat mulți ani, în condițiile în care eu aduceam bani de acasă. Cea mai mare problemă e lipsa stadionului”, a spus Ionuț Negoiță, la Pro Arena.

Reclamă

Negoiţă le-a transmis ultraşilor lui Dinamo că suferă pentru situaţia în care a ajuns clubul.

Suporterii au plecat după fentă. S-au lăsat păcăliți de unii care n-au nicio treabă. Fanii au tot dreptul să fie supărați. Eu am venit la Dinamo pentru suporteri, pentru spiritul lor. Ei dau farmec clubului, deși uneori fac și rău. Există și reversul medaliei, dar asta este. Lucrurile trebuie luate la pachet.

În rest, am lăsat clubul pe mâinile altora. Mă doare, dar nu am ce face. Mi-aș fi dorit ca Dinamo să facă performanță. Poate mergeam și eu la meciuri prin Europa, să fiu mai relaxat față de perioada în care eram finanțator”, a precizat Negoiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Negoiţă, atac suburban la Ciprian Marica

Fostul acţionar de la Dinamo a avut o replică dură pentru Ciprian Marica, cel care l-a acuzat pentru dezastrul de la echipă. Ionuţ Negoiţă nu s-a ferit să facă referire la „scandalul amoros” în care a fost implicat fostul internaţional român. Negoiţă a folosit şi alte cuvinte jignitoare la adresa celor care îl acuză pentru dezastrul de la echipă.

Contestatari și «loseri» gen «Prosopel» și alții, am avut dintotdeauna. Ei vorbesc prost, iar eu cu proștii nu sunt compatibil.

Eu am lăsat clubul, din ce îmi aduc aminte, cu datorie sub 3 milioane de euro. Acum, am înțeles, că e undeva pe la 10 milioane de euro. Sper să gestioneze bine insolvența. Dacă se vor duce în faliment ca Rapid, va trebui să o ia din Liga 4 și va dura ceva până când Dinamo va reveni”, a spus Negoiță pentru sport.ro.

Ciprian Marica susţine că Ionuţ Negoiţă este principalul vinovat pentru retrogradarea lui Dinamo. Negoiţă a fost patron la Dinamo în perioada 2013-2020. Atunci, clubul a intrat pentru prima oară în insolvenţă, câştigând doar un trofeu, Cupa Ligii României.

Sunt fără cuvinte, o seară tristă. Mă leagă amintiri frumoase de această echipă. Este o durere fantastică. Din păcate aseară a fost doar o consecință a lucrurilor făcute prost în ultimii ani, a unui management defectuos. Tot o târâiam așa, salvați de acea situație de acum doi ani.

Nu știu ce va fi, oamenii care mai sunt implicați acolo nu par să aibă vreun plan. Eu am copilărit în Ștefan cel Mare, aseară am primit o grămadă de mesaje, mulți oameni care plângeau la telefon. Am un nod în gât, nu puteam să-mi imaginez că Dinamo poate să retrogradeze în Liga 2.

Pentru mine, Ionuț Negoiță a fost principalul vinovat, de atunci au început problemele. Faptul că a dat echipa fără să se intereseze cui, a ajuns echipa pe mâinile unor oameni care habar nu aveau ce înseamnă Dinamo”, a spus Marica, la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și