Închide meniul

Ionuţ Negoiţă se amuză pe seama situaţiei de la Dinamo: „Mbappe rămâne liber la vară şi poate fi o soluţie!”

Reclamă

Publicat: 19 martie 2022, 8:58

Ionuţ Negoiţă se amuză pe seama situaţiei de la Dinamo: „Mbappe rămâne liber la vară şi poate fi o soluţie!

Ionuţ Negoiţă, condiţie pentru a investi la Dinamo

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar de la Dinamo, a vorbit despre situaţia în care se află fosta sa echipă. Cu locul la barajul pentru evitarea retrogradării asigurat, Negoiţă crede că Dinamo trebuie să îşi facă strategia pentru sezonul viitor. Omul de afaceri le-a dat un sfat ironic actualilor conducători de la Dinamo, care au adus în această iarnă jucători liberi de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă, ironii la adresa lui Dinamo

Este o rază de speranţă, înţeleg că Academica Clinceni şi Gazul sunt ca şi duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potenţial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. Trebuie să câştige barajul şi nu va fi uşor, după părerea mea.

Sunt nişte realităţi din păcate, speram ca în iarnă să reuşească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâştiga şi să se urce puţin în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta. Sincer, m-am uitat aşa sporadic la meciuri.

Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar ştiu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract şi ar fi soluţie pentru sezonul următor, mă gândesc.

Ca să existe şi un echilibru cu celălalt «Mbappe» de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru sport.ro.

Reclamă

Dusan Uhrin se revoltă: ”Jucătorii nu sunt în regulă! Nu sunt pregătiți pentru meciuri!”

Dusan Uhrin se revoltă din cauza situației de la Dinamo. Antrenorul ceh este nemulțumit de felul în care a găsit jucătorii după plecarea lui Flavius Stoican din Ștefan cel Mare. „Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie ok, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a declarat Dusan Uhrin într-un interviu pentru sponsorul lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și