Închide meniul

Iosif Rotariu îl acuză de minciună pe Mihai Stoica: ”Nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 iulie 2022, 17:15

Iosif Rotariu îl acuză de minciună pe Mihai Stoica: ”Nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin!”

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Iosif Rotariu îl acuză de minciună pe Mihai Stoica. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că Dorin Rotariu nu i-a răspuns la mesaj și i-a dat ”seen”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nepotul lui Iosif Rotariu se afla printre țintele principale ale lui Gigi Becali pe piața transferurilor. Chiar dacă a fost ofertat de vicecampioană, mijlocașul a decis să rămână în Grecia, la Atromitos.

Iosif Rotariu îl acuză de minciună pe Mihai Stoica

„Mihai Stoica nu i-a dat niciun mesaj lui Dorin. Dacă i-ar fi trimis vreun mesaj, nepotul meu i-ar fi răspuns lui Mihai Stoica pentru că e un băiat educat. Și nici nu și-a schimbat vreodată telefonul, are același număr de mulți ani.

A ales să rămână la Atromitos pentru că e foarte respectat acolo, antrenorul îl place, conducătorii clubului îl apreciază, e apreciat și de spectatori. A jucat nouă meciuri titular sezonul trecut, a vrut să rămână la Atromitos, Dorin vrea să mai joace mulți ani în străinătate”, a declarat Iosif Rotariu, potrivit sport.ro.

Dorin Rotariu „i-a dat cu seen” lui Mihai Stoica

Dorin Rotariu, ţinta numărul 1 a lui Gigi Becali din această perioadă de mercato, l-a scos din minţi pe Mihai Stoica.

Reclamă

Managerul general al FCSB a fost lăsat cu ochii în soare de fostul dinamovist, care nu a mai răspuns după ce a fost întrebat dacă poate vorbi la telefon.

”Cu Dorin Rotariu s-a întâmplat o chestie care rar mi s-a dat să păţesc în 30 de ani de când sunt în fotbal. Bine, în primii ani nu erau telefoane şi nu aveam cum să păţesc aşa ceva.

Efectiv am scris ”pot să te sun?” Că aşa mi se pare normal. Două bife la WhatsApp şi n-a răspuns. Şi după un prieten, coleg l-a căutat şi tot aşa n-a răspuns. Deci e un capitol încheiat, nu avem ce să mai discutăm!”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB

Dorin Rotariu a luat decizia finală după ce a refuzat FCSB. Mijlocaşul de 26 de ani i-a spus „pas” ofertei lui Gigi Becali, care voia să îl facă atacant, şi a hotărât să rămână în Grecia.

Recent, mijlocașul cotat la 500.000 de euro îşi încheiase împrumutul la Atromitos și a revenit la Ludogoreţ, club cu care mai are contract până în 2024.

După o lungă perioadă în care a analizat, fostul dinamovist a luat decizia finală. Astfel, Dorin Rotariu va evolua şi sezonul viitor la echipa Atromitos Atena, a anunţat, ieri, clubul grec.

„Au fost oferte de la alte echipe, dar am vrut să rămân cu Atromitos!”, a spus Rotariu.

„Sunt foarte fericit că totul a mers bine și am rămas la Atromitos. A fost prioritatea mea să rămân aici și mă bucur că totul a avut un final fericit. Vreau să-i mulțumesc domnului Spanos pentru contribuția sa uriașă la finalizarea cazului, directorului tehnic, Yiannis Angelopoulos pentru eforturile depuse în tot acest timp, precum și antrenorului meu, Chris Coleman, pentru încredere!”, a mai transmis fotbalistul român.

Jucătorul de 26 de ani a mai evoluat în careră la Politehncia Timişoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, Astana şi Ludogoreţ.

Reclamă
Recomandări
  • Iosif Rotariu îl acuză de minciună pe Mihai Stoica
  • Dorin Rotariu i-ar fi dat ”seen” managerului general de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și