Închide meniul

Istvan Kovacs, noi detalii despre situația lui Ovidiu Hațegan. „Sper să revină cât mai curând!”

Alexandru Ivan Publicat: 9 iunie 2022, 18:23

Istvan Kovacs, noi detalii despre situația lui Ovidiu Hațegan. „Sper să revină cât mai curând!

Ovidiu Haţegan se gândeşte la revenirea pe teren şi a anunţat cum se simte după infractul suferit anul trecut

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / Hepta

  • Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și ar putea să renunțe la arbitraj
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Istvan Kovacs a făcut noi dezvăluiri despre situația lui Ovidiu Hațegan, arbitrul român care a fost la un pas de tragedie după ce a suferit un infarct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs comunică des cu Ovidiu Hațegan. Cel din urmă era cel mai bine cotat arbitru român în momentul când a suferit infarctul. Hațegan l-a rugat pe Kovacs să nu vorbească public despre decizia sa privind viitorul în arbitraj.

Istvan Kovacs, noi detalii despre situația lui Ovidiu Hațegan

”Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat cu Ovidiu. A fost aproape de o tragedie, dar îi mulțumim lui Dumnezeu că este printre noi. Locurile la Campionatul Mondial nu sunt în funcție de țară, sunt nominale.

Reclamă

Am fi avut șanse amândoi să fim la Campionatul Mondial. Am fost împreună la Campionatul European. Sper să revină cât mai curând printre noi, asta îi doresc. Am ținut legătura, dar este decizia lui (n.r.- să nu vorbească pentru moment) și-i respect intimitatea.

După cum bine știți, Ovidiu e din 2008 pe lista internațională. Eu am început în 2010. Concurența este benefică. Suntem colegi, dar și prieteni. Am fost la multe partide internaționale împreună. Ne știm calitățile și defectele. E un tip ambițios, pregătit. A avut neșansa asta”, a spus Istvan Kovacs, conform digisport.ro.

Reclamă

Ovidiu Haţegan, prima reacţie după infarctul suferit

Ovidiu Haţegan a suferit un infarct la doar 41 de ani. Hațegan avea cunoștințe medicale și s-a dus singur la spitalul din Arad, după ce a simțit că i se face rău. Acesta a suferit un infarct și a fost operat.

„Acum mă simt bine, totul este în regulă, sunt în continuare sub supraveghere medicală. Doresc să mulțumesc staff-ului medical care m-a îngrijit și tuturor celor care mi-au transmis mesaje și gândurile lor bune.

În momentele acestea am nevoie de liniște, așa că am rugămintea să îmi fie respectată intimitatea”, a spus Ovidiu Haţegan, la acel moment, citat de frf.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Porumboiu, reacție categorică după ce a aflat de problemele lui Haţegan

Adrian Porumboiu, fost arbitru internațional FIFA, a oferit prima reacție după ce Ovidiu Hațegan a suferit un infarct și a fost operat de urgență la Timișoara.

”Ce să spui în momentele astea? Un ghinion fantastic. Era cel mai bine cotat din istoria arbitrajului românesc. E foarte bine că s-a operat și că e în afara oricărui pericol. Poate să arbitreze, îi trebuie meciuri. Îmi e greu să cred că, după infarct, nu îi va trebui o perioadă de adaptare, de urmărire medicală. Viața e mai importantă ca orice Campionat Mondial.

Medicii îi pot da sfaturi. Nu putem da recomandări. Regulamentele sunt foarte clare. Efortul este intens, presiunea este foarte mare. Eriksen văd că a jucat și a dat și gol cu Olanda. E o perioadă de teste. Efortul nu e atât de intens ca la un fotbalist. N-aș vedea de ce să nu își revină”, a declarat Adrian Porumboiu, despre Ovidiu Haţegan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Liga 1 • 9 mart., 20:56
Ovidiu Haţegan a avut nevoie de VAR după ce rapidiştii au cerut penalty la un duel dintre Dawa şi Rrahmani
Istvan şi Szabolcs Kovacs "fluieră" lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Liga 1 • 7 mart., 12:15
Istvan şi Szabolcs Kovacs „fluieră” lupta pentru play-off-ul din Liga 1! CCA a anunţat delegările de vineri
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: "Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva"
Liga 1 • 23 feb., 0:07
Patronul din Liga 1 care a cerut să nu mai fie arbitrat de Istvan Kovacs: „Am trimis un act. E timpul să se întâmple ceva”
Istvan Kovacs a fost reclamat la Comisii
Liga 1 • 21 feb., 20:47
„Am fost furaţi ca în codru!” Istvan Kovacs, reclamat la Comisii: „Poate pentru asta a primit un bonus”