Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial al Cluburilor! Anunțul făcut de FRF

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 ianuarie 2023, 11:13

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial al Cluburilor! Anunțul făcut de FRF

Istvan Kovacs

Istvan Kovacs, în timpul unui meci / Profimedia

FRF a anunțat, duminică, că românul Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial al Cluburilor. „Centralul” român are parte de o nouă delegare importantă din carieră, după ce a fost la Campionatul Mondial și EURO 2020.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs este unul dintre cei doi arbitri europeni delegați de FIFA la competiția celor mai bune cluburi de pe diferite continente care se va desfășura în perioada 1-11 februarie 2023, în Maroc, scrie frf.ro.

Istvan Kovacs va arbitra la Campionatul Mondial al Cluburilor

Istvan Kovacs îi va avea alături pe conaționalii Vasile Marinescu și Mihai Artene, asistenți. Celălalt arbitru european este englezul Anthony Taylor.

Alți oficiali prezenți la Campionatul Mondial al Cluburilor vor fi: Ning Ma (China), Mustapha Ghorbal (Algeria), Ivan Barton (Slovenia), Andres Matias Matonte Cabrera (Uruguay).

Toți oficialii de joc vor participa la un seminar de pregătire organizat la Rabat, în Maroc, începând cu 27 ianuarie.

Reclamă

Participantele la turneu sunt următoarele: Al-Hilal (reprezentanta confederației din Asia), Wydad AC (Maroc, câștigătoarea Ligii Campionilor în Africa), Seattle Sounders FC (SUA, câștigătoarea Ligii Campionilor în regiunea CONCACAF), Flamengo (Brazilia, câștigătoarea Cupei Libertadores), Auckland City FC (Noua Zeelandă, câștigătoarea competiției din zona Oceania), Real Madrid (Spania, câștigătoarea UEFA Champions League), Al Ahly (Egipt, finalista Ligii Campionilor în Africa).

Programul jocurilor la CM al Cluburilor

Miercuri, 1 februarie: Al Ahly – Auckland City FC (meci 1)

Sâmbătă, 4 februarie: Seattle Sounders FC – Câștigătoarea meciului 1 (meci 2); Wydad AC – Al Hilal (meci 3)

Reclamă 4 / 0/3

Marți, 7 februarie: Flamengo – Câștigătoarea meciului 3; Câștigătoarea meciului 2 – Real Madrid

Sâmbătă, 11 februarie, se joacă meciul pentru locul al treilea și finala.

Istvan Kovacs a rupt tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială din Qatar

Istvan Kovacs a rupt tăcerea după ce n-a arbitrat niciun meci la Cupa Mondială. Centralul român a fost rezervă la 8 partide.

”Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu și colegii mei, cât și ceilalți arbitri selectați în lotul pentru Mondial. Pur și simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o.

Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine își dorește la centru, dar am căpătat experiență care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a spus Istvan Kovacs, pentru frf.ro.

Chiar dacă n-a condus nicio partidă la centru, Kovacs s-a întors din Qatar cu buzunarele pline.

Forul suprem le-a oferit 70.000 de euro tuturor arbitrilor din Qatar, doar pentru simpla lor prezență. Ulterior, Kovacs a mai încasat câte 2.500 de euro pentru fiecare partidă la care a fost delegat, ajungând la un total de 20.000 de euro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și