Închide meniul

Italienii au aflat echipa dispusă să plătească 12 milioane de euro pentru Dennis Man! Românul ar putea deveni rival cu Neymar și Mbappe

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 iunie 2021, 19:44

Italienii au aflat echipa dispusă să plătească 12 milioane de euro pentru Dennis Man! Românul ar putea deveni rival cu Neymar și Mbappe

Meciuri tari în Europa

Profimediaimages

Cel care a dezvăluit că Parma a primit o ofertă pe numele lui Dennis Man a fost Gigi Becali. Patronul lui FCSB a ezitat să spună și numele echipei, însă italienii de la Parmalive au aflat totul. Este vorba despre Lille, noua campioană a Franței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man, ofertă de 12 milioane de euro de la Lille

Potrivit dezvăluirilor lui Gigi Becali, Lille a pus la bătaie 12 milioane de euro pentru Man. Suma a fost confirmată și de jurnaliștii de la Parmalive, care au scris și în trecut despre un eventual transfer al lui Dennis Man la Lille.

Cu toate acestea, patronul Kyle Krause nici nu vrea să audă de un transfer al românului. Dennis Man este unul dintre jucătorii în care Parma își pune speranțele că poate să aducă promovarea în Serie A.

Același statut îl are și Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul clubului emilian. Peste 20 de milioane de euro a plătit Parma pentru românii Dennis Man și Valentin Mihăilă.

În ceea ce o privește pe Lille, aceasta a reușit să o detroneze pe PSG de pe tronul din Ligue 1. Echipa antrenată în sezonul precedent de Christophe Galtier va juca în grupele UEFA Champions League.

Reclamă

Man şi Mihăilă, cifre excelente în Serie A

Transferat la începutul anului cu 13 milioane de euro, dintre care 2 milioane sunt sub formă de bonusuri, Dennis Man a marcat 2 goluri şi a dat 1 pasă de gol, în 14 meciuri jucate în tricoul Parmei.

În schimb, Valentin Mihăilă, ajuns în Italia în schimbul a 8,5 milioane de euro, în toamna anului trecut, a marcat de 4 ori şi oferit 3 pase decisive, în 23 de meciuri. Cei doi au fost accidentaţi şi au ratat ultimele meciuri ale Parmei.

 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și