Închide meniul

Iuliu Mureşan a anunţat unde se joacă Dinamo – Rapid! „Câinii” pun la vânzare 7.500 de bilete

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 14:05

Iuliu Mureşan a anunţat unde se joacă Dinamo – Rapid! „Câinii pun la vânzare 7.500 de bilete

Anunț devastator pentru Dinamo

Hepta

  • Dinamo – Rapid se joacă în „Ştefan cel Mare”
  • Derby-ul va avea loc sâmbătă, de la 20:30, LIVE TEXT pe www.as.ro

Înainte de a ajunge la varianta „Ştefan cel Mare”, oficialii dinamovişti au mai avut variante stadioanele „Marin Anastasovici” din Giurgiu sau „Ilie Oană” din Ploiești. Totuşi, aceştia au ales să joace în „Groapă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – Rapid, în Ştefan cel Mare! Dinamo vinde 7.500 de bilete

„Noi am vrut să jucăm pe Arena Națională, dar acolo nu se poate din cauza acelei competiții de jocuri video. Chiar dacă s-a terminat, stadionul nu va fi gata la timp. Apoi, am mai luat în calcul variantele Giurgiu și Ploiești, dar ambele stadioane sunt mai mici.

În condițiile de acum, de pandemie, când capacitatea stadioanelor nu este la 100% am ajuns la concluzia că cel mai bine este să jucăm tot la noi pe stadion. Vom putea vinde 7500 de bilete. Pe stadionul celor de la Astra sau pe cel al Petrolului am fi vândut mai puține”, a spus Iuliu Mureşan, citat de digisport.ro.

Reclamă

Dinamo, transfer înaintea derby-ului cu Rapid

În săptămâna derby-ului cu Rapid, ce va avea loc sâmbătă, de la 20:30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro, Dinamo a oficializat un transfer. Tomas Vestenicky a semnat până la finalul sezonului.

Mircea Rednic este „ALL-IN” pentru a scăpa echipa de la retrogradare. După transferul lui Michel Espinosa, Dinamo l-a transferat și pe Tomas Vestenicky. Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istorie. În Liga 1, echipa antrenată de Mircea Rednic a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie.

Reclamă

Tomas Vestenicky este un atacant de 25 de ani care a jucat, în cariera lui, și la Roma Primavera. De asemenea, noul atacant dinamovist a fost coleg la Cracovia cu Sergiu Hanca și Cornel Rîpă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”