Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL! Tomas Vestenicky a semnat cu Dinamo! Mircea Rednic și-a adus „bombardier” ca să scape echipa de la retrogradare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 11:34

OFICIAL! Tomas Vestenicky a semnat cu Dinamo! Mircea Rednic și-a adus „bombardier ca să scape echipa de la retrogradare

Tomas Vestenicky a semnat cu Dinamo

Instagram Dinamo București

Mircea Rednic este „ALL-IN” pentru a scăpa echipa de la retrogradare. După transferul lui Michel Espinosa, Dinamo l-a transferat și pe Tomas Vestenicky. Dinamo trece prin cea mai grea perioadă din istorie. În Liga 1, echipa antrenată de MIrcea Rednic a ajuns la 9 meciuri consecutive fără victorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tomas Vestenicky a semnat cu Dinamo

Tomas Vestenicky este un atacant de 25 de ani care a jucat, în cariera lui, și la Roma Primavera. De asemenea, noul atacant dinamovist a fost coleg la Cracovia cu Sergiu Hanca și Cornel Rîpă.

OFICIAL. Tomas Vestenicky la Dinamo București!

Atacantul slovac Tomas Vestenicky a semnat un contract cu clubul Dinamo București până la finalul acestui sezon competițional, cu opțiune de prelungire pentru încă un an, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.
În vârstă de 25 de ani, Tomas Vestenicky a jucat în ultimele două sezoane competiționale pentru polonezii de la MKS Cracovia, la care evoluează Sergiu Hanca și Cornel Rîpă, iar în luna iulie a acestui an a fost legitimat la Chaika (Rusia, liga a treia).

Tomas Vestenicky și-a început cariera în campionatul Slovaciei, la Nitra, fiind transferat, la 18 ani, de clubul AS Roma. În Italia, Tomas Vestenicky a evoluat pentru Roma Primavera (2014) și Modena (2015), în Serie B, apoi a jucat pentru Cracovia (2016-2018), Nitra (2018-2019) și din nou Cracovia (2019-2021).

Reclamă

Noul atacant dinamovist a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica„, e anunțul făcut de Dinamo.

Dinamo l-a transferat și pe Michel Espinosa

Dinamo l-a transferat săptămâna trecută și pe Michel Espinosa. Mijlocașul este născut în Camerun, dar are cetățenie franceză. El evoluează pe postul de mijlocaș central și la închidere. În prezent, el valorează 250.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

Espinosa a juca ultima dată pentru bulgarii de la Botev Plovdiv, de la care s-a despărțit în iulie 2021. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Clermont Foot, Stade Lavallois, NK Istra sau AS Lyon-Duchere.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și