Închide meniul

Iuliu Mureşan a anunţat unde se va disputa Rapid – Dinamo, marele derby din etapa a 28-a: „Va fi un spectacol și în teren și în tribune”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2022, 8:34 / Actualizat: 18 februarie 2022, 12:41

Iuliu Mureşan a anunţat unde se va disputa Rapid – Dinamo, marele derby din etapa a 28-a: „Va fi un spectacol și în teren și în tribune

Iuliu Mureşan a anunţat unde se va disputa Rapid - Dinamo

Hepta

”Da, în mod cert, meciul se va juca pe Arena Națională, cu 30% din capacitate, ceea ce înseamnă un număr destul de mare de spectatori. Rapid și Dinamo au cele mai spectaculoase galerii. Va fi un spectacol și în teren și în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E foarte important ca echipele de tradiție și cu suporteri să fie în Liga 1. Va fi un meci foarte important, atât în tribună, dar mai ales în teren. Sper să facem față mult mai bine, decât la partidele de acum, pentru că mai mulți jucători vor fi apți”, a spus Mureşan, la sport.ro.

Stadionul Rapid, la un pas de inaugurare!

Stadionul Rapid este la un pas de inaugurare, iar giuleștenii realizează un sondaj privind momentul mult așteptat de suflarea alb-vișinie. Aceștia le-au propus suporterilor ca evenimentul să aibă loc după data de 8 martie, când se presupune că vor fi ridicate restricţiile puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus.

Rapid le propune fanilor două variante: fie primul meci din play-off sau play-out să se desfășoare pe noua arenă, fie să se organizeze un meci amical pe 26 martie, în pauza dedicată echipelor naționale.

”În urma obținerii avizelor necesare funcționării noului stadion Rapid – Giulești, dar și ținând cont de faptul că la începutului lui martie acesta va fi omologat oficial de către FRF, FC Rapid București dorește să se întoarcă acasă, dar doar împreună cu suporterii.

Reclamă

Pentru că Rapid înseamnă în primul rând suporteri, dorim ca împreună să bifăm pe harta istoriei data inaugurării stadionului.

În acest sens, dorim să realizăm un sondaj de opinie, prin care suporterii Rapidului să decidă prin vot momentul în care stadionul își va deschide porțile. Pentru că, având avizele oficiale, împreună cu suporterii putem fixa data inaugurării noii arene din Giulești.

Din respect pentru suporterii noștri, dar și din dorința de a-i avea în număr cât mai mare în noua noastră casă, vrem ca evenimentul dedicat inaugurării stadionului să aibă loc după data de 8 martie 2022, atunci când se anticipează că restricțiile legate de accesul la evenimentele publice vor fi mai relaxate.

Reclamă 4 / 0/3

În contextul actual, cu accesul permis la numai 30% din capacitatea arenelor, considerăm că limitarea intrării pe stadion a suporterilor la un eveniment de o importanță istorică ar fi o nedreptate. Noi ne dorim ca măcar 50% dintre scaunele stadionului să poată fi ocupate de către cei care au transformat Rapidul într-un mod de a fi. Sondajul se va încheia duminică, 20 februarie, ora 19.23”, au transmis giuleștenii.

Recomandări
  • Rapid  – Dinamo, pe Arena Naţională
  • Stadionul va fi deschis la o capacitate de 30%

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
Vezi toate știrile
Citește și