Închide meniul

Stadionul Rapid, la un pas de inaugurare! Suporterii giuleșteni decid când va avea loc mult așteptatul eveniment. Care sunt variantele propuse de club

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 februarie 2022, 8:53

Stadionul Rapid, la un pas de inaugurare! Suporterii giuleșteni decid când va avea loc mult așteptatul eveniment. Care sunt variantele propuse de club

Stadionul Rapid, la un singur pas de inaugurare

Facebook CNI

Stadionul Rapid, la un pas de inaugurare

Rapid le propune fanilor două variante: fie primul meci din play-off sau play-out să se desfășoare pe noua arenă, fie să se organizeze un meci amical pe 26 martie, în pauza dedicată echipelor naționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”În urma obținerii avizelor necesare funcționării noului stadion Rapid – Giulești, dar și ținând cont de faptul că la începutului lui martie acesta va fi omologat oficial de către FRF, FC Rapid București dorește să se întoarcă acasă, dar doar împreună cu suporterii.

Pentru că Rapid înseamnă în primul rând suporteri, dorim ca împreună să bifăm pe harta istoriei data inaugurării stadionului.

În acest sens, dorim să realizăm un sondaj de opinie, prin care suporterii Rapidului să decidă prin vot momentul în care stadionul își va deschide porțile. Pentru că, având avizele oficiale, împreună cu suporterii putem fixa data inaugurării noii arene din Giulești.

Din respect pentru suporterii noștri, dar și din dorința de a-i avea în număr cât mai mare în noua noastră casă, vrem ca evenimentul dedicat inaugurării stadionului să aibă loc după data de 8 martie 2022, atunci când se anticipează că restricțiile legate de accesul la evenimentele publice vor fi mai relaxate.

Reclamă

În contextul actual, cu accesul permis la numai 30% din capacitatea arenelor, considerăm că limitarea intrării pe stadion a suporterilor la un eveniment de o importanță istorică ar fi o nedreptate. Noi ne dorim ca măcar 50% dintre scaunele stadionului să poată fi ocupate de către cei care au transformat Rapidul într-un mod de a fi.

Sondajul se va încheia duminică, 20 februarie, ora 19.23”, au transmis giuleștenii.

Citește și:

Stadionul Rapidului, la un singur pas de inaugurare

Stadionul Rapid-Giuleşti își va deschide curând porțile. Fanii Rapidului au primit o veste excelentă. A mai rămas un singur pas până când noua arenă de sub Podul Grant va putea fi luată cu asalt de suporterii giuleşteni.

Reclamă 4 / 0/3

Valentina Ionescu Caciureac a făcut un anunţ extrem de important pentru suflarea giuleşteană. Preşedintele CS Rapid a declarat că toate avizele necesare au fost obținute și că a mai rămas un singur pas pentru ca echipa lui Mihai Iosif să poată inaugura moderna arenă, cu o capacitate de 14.050 de locuri.

„Am rezolvat, avem toate avizele, de la Primărie, de la DSP, de la Mediu… avem şi autorizaţia de la ISU, este scrisă. Mai trebuie să aibă o vizită formală cei de la ISU şi ne-o aduc. Autorizaţia este eliberată, doar să ne-o aducă. Nu este nicio problemă, toate, absolut toate avizele sunt luate. Le-am trimis draft-ul de contract celor de la FC Rapid, acum îi aşteptăm să vină să îl semnăm.

Pe noul stadion se poate juca de mâine, dacă semnăm azi, mâine se poate juca. Dar noi trebuie să semnăm acel contract de închiriere a stadionului pentru meciurile de fotbal. Aşteptăm conducerea clubului de fotbal. Vrem ca FC Rapid să fie prima echipă care joacă aici, să inaugurăm stadionul împreună cu ei. Şi aşa va fi, fără discuţie”, a declarat Valentina Ionescu Caciureac, pentru Agerpres.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și