Închide meniul
EXCLUSIV

Iuliu Mureșan a rupt tăcerea! Ce a spus despre posibila revenire a lui Dusan Uhrin la Dinamo, după ce DDB a forţat demiterea lui Flavius Stoican: „E normal să se întâmple asta!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2022, 22:29

Iuliu Mureșan a rupt tăcerea! Ce a spus despre posibila revenire a lui Dusan Uhrin la Dinamo, după ce DDB a forţat demiterea lui Flavius Stoican: „E normal să se întâmple asta!

Dusan Uhrin l-a înlocuit la Dinamo pe Flavius Stoican

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a lămurit orice zvon referitor la o potențială întoarcere a lui Dusan Uhrin pe postul de antrenor al clubului din „Ştefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mureşan consideră că este normal ca suporterii din programul DDB să aibă diverse păreri legate de activitatea clubului, dar spune că uneori trebuie să existe o limită.

Iuliu Mureşan face lumină: „N-am vorbit niciodată cu Dusan Uhrin!”

„Eu nu am vorbit niciodată despre Dusan Uhrin. E normal ca suporterii să aibă mii de păreri. Le respectăm părerile, avem probabil cei mai mulți suporteri. Avem nevoie de ei. Sunt extraordinari și ajută clubul. Pot avea păreri în limita în care considerăm și noi.”, a spus Iuliu Mureşan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Aşadar, Flavius Stoican nu are de ce să îşi facă probleme în legătură cu o posibilă demitere, cel puţin pentru moment.

Dinamo se pregăteşte pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, echipă aflată în pragul desfiinţării. „Câinii” se află pe penultimul loc în Liga 1, la 9 puncte sub viitoarea adversară.

Reclamă
Citește și:

Iuliu Mureșan nu renunță ușor la Dinamo

Iuliu Mureșan nu se teme nici în privința propriei sale demiteri. Administratorul special al lui Dinamo anunță că va pleca din „Ștefan cel Mare” după ce echipa își va îndeplini obiectivul principal, salvarea de la retrogradare.

”Nu știu dacă mi s-a cerut demisia. Era vorba că se organizează Adunarea Generală, dar pe mine nu mă preocupă. Mă preocupă să îmbogățim echipa. Dacă nu facem, nu trebuie să mă dea afară, că plec eu singur.

Și așa am vrut să plec de două ori și am fost întors din drum de jucători, de antrenori, de firma de insolvență, altfel eram plecat. Dacă aș pleca, aș vrea să plec după 3 victorii consecutive sau când echipa e salvată. Eu cred că îndeplinim obiectivul”, a spus Mureșan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo e penultimul loc în Liga 1 după 26 de etape, cu doar 13 puncte. Echipa lui Flavius Stoican a scos un egal miraculos la UTA în runda precedentă, scor 0-0, cu doar oameni în minus. Înaintea acelei partide, „câinii” pierduseră 0-4 cu FC Botoșani și 1-6 cu Universitatea Craiova.

Dinamo continuă ”revoluția” pe piața transferurilor

Dinamo continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. ”Câinii” profită de situația de la Gaz Metan Mediaș și au transferat deja trei jucători. De asemenea, Iuliu Mureșan a anunțat că ce atacant este dorit în Ștefan cel Mare.

Dinamo a profitat de criza de la Gaz Metan și i-a adus pe Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura și Vlad Morar. De asemenea, Iuliu Mureșan a anunțat că și atacantul Christian Irobiso, tot de la gruparea din Mediaș, este așteptat în Ștefan cel Mare.

”Am luat 3 jucători de la Gaz Metan. Urmează la Comisie să se valideze contractele, ceea ce e o formalitate. Azi vor fi declarați liberi și mâine îi putem legitima. E vorba de Răzvan Grădinaru, de De Moura și de Vlad Morar.

Îl mai avem și pe Christian Irobiso, dar el nu este în aceeași situație. El nu are contractul reziliat și atunci va dura mai mult. Dar și pe el îl dorim, e tot atacant. Alții, nu. Cu acești jucători, ne întărim echipa mai ales în faza de atac. Acolo avem probleme, că avem mai puțini jucători”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Iuliu Mureşan nu a discutat cu Dusan Uhrin despre o posibilă revenire pe banca lui Dinamo.
  • Dinamo se pregăteşte pentru meciul cu Gaz Metan

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și