Închide meniul
EXCLUSIV

Iuliu Mureșan nu renunță ușor la Dinamo: ”Plec când echipa e salvată!” Mesaj clar pentru șefii din Ștefan cel Mare

Dragoș Vasile Publicat: 16 februarie 2022, 14:13

Iuliu Mureșan nu renunță ușor la Dinamo: ”Plec când echipa e salvată!” Mesaj clar pentru șefii din Ștefan cel Mare

Iuliu Mureşan este administratorul special de la Dinamo

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

  • Iuliu Mureșan nu renunță ușor la Dinamo
  • Mesaj clar pentru șefii din Ștefan cel Mare

Iuliu Mureșan nu renunță ușor la Dinamo

Iuliu Mureșan nu se teme că poate fi demis. Administratorul special al lui Dinamo anunță că va pleca din Ștefan cel Mare după ce echipa își va îndeplini obiectivul principal, salvarea de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu știu dacă mi s-a cerut demisia. Era vorba că se organizează Adunarea Generală, dar pe mine nu mă preocupă. Mă preocupă să îmbogățim echipa. Dacă nu facem, nu trebuie să mă dea afară, că plec eu singur.

Și așa am vrut să plec de două ori și am fost întors din drum de jucători, de antrenori, de firma de insolvență, altfel eram plecat. Dacă aș pleca, aș vrea să plec după 3 victorii consecutive sau când echipa e salvată. Eu cred că îndeplinim obiectivul”, a spus Mureșan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Dinamo e penultimul loc în Liga 1 după 26 de etape, cu doar 13 puncte. Echipa lui Flavius Stoican a scos un egal miraculos la UTA în runda precedentă, scor 0-0, cu doar oameni în minus. Înaintea acelei partide, „câinii” pierduseră 0-4 cu FC Botoșani și 1-6 cu Universitatea Craiova.

Citește și:

Dinamo continuă ”revoluția” pe piața transferurilor

Dinamo continuă ”revoluția” pe piața transferurilor. ”Câinii” profită de situația de la Gaz Metan Mediaș și au transferat deja trei jucători. De asemenea, Iuliu Mureșan a anunțat că ce atacant este dorit în Ștefan cel Mare.

Reclamă

Dinamo a profitat de criza de la Gaz Metan și i-a adus pe Răzvan Grădinaru, Gabriel de Moura și Vlad Morar. De asemenea, Iuliu Mureșan a anunțat că și atacantul Christian Irobiso, tot de la gruparea din Mediaș, este așteptat în Ștefan cel Mare.

”Am luat 3 jucători de la Gaz Metan. Urmează la Comisie să se valideze contractele, ceea ce e o formalitate. Azi vor fi declarați liberi și mâine îi putem legitima. E vorba de Răzvan Grădinaru, de De Moura și de Vlad Morar.

Îl mai avem și pe Christian Irobiso, dar el nu este în aceeași situație. El nu are contractul reziliat și atunci va dura mai mult. Dar și pe el îl dorim, e tot atacant. Alții, nu. Cu acești jucători, ne întărim echipa mai ales în faza de atac. Acolo avem probleme, că avem mai puțini jucători”, a declarat Iuliu Mureșan, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă