Închide meniul

Iuliu Mureșan a rupt tăcerea despre venirea lui Mircea Rednic la Dinamo! De ce a fost preferat „Puriul” în locul altor antrenori. „A rămas doar el pe listă”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 18:49

Iuliu Mureșan a rupt tăcerea despre venirea lui Mircea Rednic la Dinamo! De ce a fost preferat „Puriul în locul altor antrenori. „A rămas doar el pe listă

Iuliu Mureșan, despre Deian Sorescu

captură AS.ro

„Câinii” au purtat discuții cu mai mulți antrenori, printre care Cristiano Bergodi sau Vasile Miriuță. Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a dezvăluit că l-a ales în cele din urmă pe Rednic datorită trecutului său dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan a rupt tăcerea despre venirea lui Mircea Rednic la Dinamo

„Nu știu dacă vine la meciul cu Craiova, nu am vorbit cu el, nu pot să vă răspund la întrebarea asta. E un antrenor foarte bun, e dinamovist. Probabil el va fi cel care va conduce echipa, după pauza internațională. Eu îl aștept.

Cu Bergodi am vorbit, dar până la urmă nu a fost să fie. Redic era tot așa, în primii doi-trei pe listă. A mai fost și Miriuță și alții care erau liberi și puteam să discutăm. Am preferat să alegem pe cineva care are legătură cu Dinamo. Să zicem că a rămas doar Mircea Rednic, care probabil că va veni cât mai repede”, a spus Iuliu Mureșan.

Rednic urmează să aibă un salariu lunar de 10.000 de euro şi va semna un contract valabil până în 2023, anunţă fanatik. Mai mult, a primit acceptul conducerii că va avea libertate totală la transferuri!

Şase înfrângeri la rând are Dinamo în Liga 1. „Câinii” au numai şase puncte după primele nouă etape şi ocupă penultimul loc.

Reclamă

Mircea Rednic: „Vin la Dinamo oricât de greu ar fi!”

Mircea Rednic a anunțat că este dispus să revină la Dinamo, indiferent de situația delicată traversată de club.

Am fost la discuții cu Badea, dar încă situația lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Mircea Rednic pentru sporttotalfm.ro.

 

Reclamă 4 / 0/3

 

 

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și