Închide meniul

Iuliu Mureşan, anunţul momentului pentru fani! Ce pregătesc oficialii lui Dinamo: „Trebuie să îi găsim cât mai repede”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 26 septembrie 2021, 12:33

Iuliu Mureşan, anunţul momentului pentru fani! Ce pregătesc oficialii lui Dinamo: „Trebuie să îi găsim cât mai repede

DDB, mesaj înainte de Rapid - Dinamo

Hepta

Dinamo s-a înnoit în ultimele săptămâni. Cei din Ştefan cel Mare au făcut transferuri pe bandă rulantă, dar Iuliu Mureşan anunţă că lucrurile nu se vor opri aici. Şeful „câinilor” are de gând să caute fotbaliști pentru a rezolva problemele din atac ale echipei. Acesta ar mai vrea să mai aducă un mijlocaș și un atacant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunţul momentului pentru fanii lui Dinamo

Iuliu Mureşan spune că face orice pentru a salva pe Dinamo de la retrogradare. „În afară de portar, ne-ar trebui transferuri pe toate posturile. Ne-ar trebui și atacant, și mijlocaș, ne-ar trebui poate, deși avem, încă un fundaș. Totuși am adus unul, dar încă un mijlocaș și un atacant, dacă am putea să găsim și pe care să putem repede să îi face să joace, ar fi utili”, a declarat Iuliu Mureșan, conform prosport.ro.

Ultimul transfer al lui Dinamo a fost portughezul de 31 de ani, Andre Pinto. Lusitanul a vorbit despre venirea la Dinamo, lucrurile care trebuie îmbunătățite la echipă, dar și despre suporterii alb-roșiilor.

„Mă simt bine, mă înțeleg bine cu echipa, am făcut 3 antrenamente.Vrem să îmbunătățim rezultatele. Știam care era situația clubului când am semnat, știam poziția din clasament. Trebuie să muncim. Dacă te uiți la clasament situația nu e bună, un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc. Este un început de sezon, nu este o cursă de 50 de metri, este un maraton. Știu că Dinamo este un club important, în Portugalia se vorbește de Dinamo.

Știu că are mulți suporteri, suporteri buni, pasionați, care sunt alături de club din ce am văzut și mi s-a spus. Am vorbit cu portughezi care au jucat aici și mi-au spus lucruri frumoase despre România”, a declarat Pinto.

Reclamă

Probleme pentru Dinamo înaintea meciului cu Craiova

Dinamo are şi probleme de lot înaintea meciului din această seară, de la Craiova. Gabriel Torje a resimțit dureri, vineri, la antrenament și a părăsit ședința de pregătire, riscând să rateze meciul din Bănie. Intențiile antrenorului interimar Sorin Colceag au fost date peste cap la ședința de pregătire de vineri. Planul staff-ului tehnic al bucureștenilor a fost ca Mirko Ivanovski și Gabriel Torje să nu facă deplasarea în Banat, la meciul cu Ripensia, pentru a fi apți de joc în perspectiva rundei de campionat din Bănie.

Doar unul dintre cei doi are șanse reale să joace luni contra formației lui Laurențiu Reghecampf. „Meciul cu Craiova e un meci foarte greu. Sigur, Craiova are prima șansă, dar avem și noi șansa noastră și cu infuzia de moral pe care am primit-o după calificarea în Cupă sper să jucăm din ce în ce mai bine.

Echipa joacă din ce în ce mai bine și mai ales jucătorii aduși în timp scurt și la sfârșit perioadei fizic sunt tot mai bine fizic și vor fi și mai bine după pauza echipa naționalei din octombrie”, a mai spus Iuliu Mureșan, conform sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor Vezi toate știrile
Citește și