Închide meniul

Iuliu Mureșan asmute ”câinii” înainte de FC Botoșani – Dinamo: ”Să plătească rușinea!” Declarațiile lui Valeriu Iftime l-au enervat pe oficialul grupării din Ștefan cel Mare

Dragoș Vasile Publicat: 6 februarie 2022, 17:36

Iuliu Mureșan asmute ”câinii” înainte de FC Botoșani – Dinamo: ”Să plătească rușinea!” Declarațiile lui Valeriu Iftime l-au enervat pe oficialul grupării din Ștefan cel Mare

Iuliu Mureșan este administratorul special al lui Dinamo

Hepta

  • Iuliu Mureșan asmute ”câinii” înainte de FC Botoșani – Dinamo
  • Ce le-a transmis jucătorilor oficialul grupării din Ștefan cel Mare

Iuliu Mureșan asmute ”câinii” înainte de FC Botoșani – Dinamo

Dinamo nu mai sperie pe nimeni în Liga 1, dar Iuliu Mureșan a răbufnit înainte de confruntarea cu FC Botoșani. Declarația lui Valeriu Iftime, care a spus că nu concepe un eșec în fața ”câinilor”, l-a enervat pe administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu, dacă aș fi jucător de fotbal, aș folosi asemenea declarații. Și când eram la CFR Cluj, erau declarații ale unor patroni pe care le foloseam, le puneam jucătorilor în vestiar, nici nu trebuia să le mai dăm prime de victorie. Și până la urmă ei rămâneau cu vorbele și cu jignirile, iar noi cu trofeele. 

Jucătorii lui Dinamo să se simtă jigniți de declarațiile făcute de cei de la Botoșani, mi-ar plăcea ca ei să aibă o tresărire mare de orgoliu. Să plătească rușinea pe care au spus-o ceilalți despre ei! Nu neapărat acum, ci de câteva luni încoace”, a declarat Iuliu Mureșan, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Citește și:

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo. Elevii lui Flavius Stoican se vor deplasa în Moldova pentru confruntarea de foc cu echipa lui Marius Croitoru, iar patronul moldovenilor a prefațat partida.

Dinamo tremură la retrogradare și vine după eșecul la scor de neprezentare cu rivala FCSB. De cealaltă parte, FC Botoșani a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1. Valeriu Iftime nu concepe un pas greșit.

Reclamă

„E un meci foarte important, Dinamo nu moare ușor, nu e o echipă grozavă, dar va face orice pentru a se salva, indiferent dacă joacă cu noi sau cu alte echipe. Ar fi rușinos un punct la Cluj dacă nu câștigăm cu Dinamo. Pentru noi e esențial să câștigăm cu Dinamo ca să ne calificăm în play-off. 

Sper să înțealagă Marius că e o echipă periculoasă, să înțelagă jucătorii, iar Marius știe asta. Noi le spunem, îi pregătim, sper să-i batem. Putem, dar doar un ghinion extraordinar să ne urmărească și să nu putem să-i batem pe Dinamo”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”