Închide meniul

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo: ”Ar fi rușinos dacă nu câștigăm!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 2 februarie 2022, 14:42

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo: ”Ar fi rușinos dacă nu câștigăm!”

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani - Dinamo

Profimedia

Valeriu Iftime râde de ”câini” înainte de FC Botoșani – Dinamo

Dinamo tremură la retrogradare și vine după eșecul la scor de neprezentare cu rivala FCSB. De cealaltă parte, FC Botoșani a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1. Valeriu Iftime nu concepe un pas greșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E un meci foarte important, Dinamo nu moare ușor, nu e o echipă grozavă, dar va face orice pentru a se salva, indiferent dacă joacă cu noi sau cu alte echipe. Ar fi rușinos un punct la Cluj dacă nu câștigăm cu Dinamo. Pentru noi e esențial să câștigăm cu Dinamo ca să ne calificăm în play-off. 

Sper să înțealagă Marius că e o echipă periculoasă, să înțelagă jucătorii, iar Marius știe asta. Noi le spunem, îi pregătim, sper să-i batem. Putem, dar doar un ghinion extraordinar să ne urmărească și să nu putem să-i batem pe Dinamo”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit sport.ro.

Cornel Dinu, previziuni sumbre pentru Dinamo

Dinamo e aproape de o ruşine istorică. Echipa din Ştefan cel Mare are doar 12 puncte câştigate în primele 23 de etape din sezonul regulat, iar retrogradarea este din ce în ce mai aproape. Primul loc care asigură barajul de menţinere în Liga 1 e la 10 puncte în spatele dinamoviştilor.

Cornal Dinu nu îi dă șanse lui Dinamo de a evita retrogradarea. Mister spune că şefii echipei au greşit strategia de transferuri şi în această iarnă.

Reclamă

„Lui Dinamo îi dau şanse foarte mici de salvare de la retrogrdarea. Mai are şapte partide în sezonul regular, iar la cum arată echipa… Cu Gaz Metan şi cu UTA ar putea face puncte. Am rezerve în forţa de impunere a lui Badea (n.r- noul antrenor de la UTA), care are cunoştinţe fotbalistice.

Achizițiile și numirile de antrenori vin din afara logicii tehnice, doar dintr-o dorință de a face bine. La Dinamo s-au adus jucători, în ciuda greutățile financiare, Când îl dai afară pe Rednic îi reproșezi că a vrut să schimbe 11 jucători, dar aduci 11 acum”, a declarat Cornel Dinu, conform telekomsport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! Vezi toate știrile
Citește și