Închide meniul
EXCLUSIV

Iuliu Mureșan îi liniștește pe „câini”! Când se vor achita salariile jucătorilor. Mesajul transmis de fanii din DDB

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 8:29

Reclamă
Iuliu Mureșan îi liniștește pe „câini! Când se vor achita salariile jucătorilor. Mesajul transmis de fanii din DDB

Captură Telekom Sport

Iuliu Mureșan i-a liniștit pe „câini”! „Până pe 15 trebuie să achităm salarii jucătorilor. Acest lucru se va întâmpla. Fotbaliștii își vor primi banii”, a anunțat Mureșan, la AntenaSport, acum câteva zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii din DDB vor să strângă 200.000 de euro

Fanii au tras un semnal de alarmă și au anunțat că există un deficit de 200.000 de euro pe care trebuie să-l strângă până la expirarea termenului.

„AM INTRAT ÎN LINIE DREAPTĂ, CÂINILOR! Banii de la sponsori și din drepturile TV nu sunt suficienți să ne salvăm clubul, deci trebuie să continuăm!

Așa cum am anunțat, există un deficit de peste 200.000 € în bugetul clubului, pe care trebuie să îl acoperim în două luni.

Vineri, pe 15, e obligatoriu ca Dinamo să achite salariile jucătorilor și nu o poate face fără noi”, se arată în comunicatul fanilor pe pagina de Facebook.

Reclamă

Mircea Rednic oferă prime la Dinamo

Dinamo trăieşte periculos în campionat. E penultima în Liga I, cu doar 7 puncte acumulate în 11 etape disputate. Astfel, Mircea Rednic apelează la toate metodele posibile pentru a își motiva jucătorii.

„Puriul” le oferă prime fotbaliștilor în meciurile complicate, scrie doardinamo.ro. Sursa citată scrie că Sorescu, Torje&co ar fi încasat 10.000 de euro pentru o victorie în meciul cu UTA Arad.

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și