Închide meniul

Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic: ”A venit el și lucrurile au mers prost!” ”Puriul”, tras la răspundere pentru conflictele din vestiarul lui Dinamo

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 decembrie 2021, 20:44

Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic: ”A venit el și lucrurile au mers prost!” ”Puriul”, tras la răspundere pentru conflictele din vestiarul lui Dinamo

Continuă scandalul între Iuliu Mureșan și Mircea Rednic

Facebook Dinamo Bucureşti

Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic

Iuliu Mureșan l-a ”taxat” din nou pe Mircea Rednic. Directorul executiv al lui Dinamo îl trage la răspundere pe fostul antrenor, pe care l-a înlocuit cu Flavius Stoican, pentru conflictele din vestiarul ”câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

“A fost o relație foarte grea cu jucătorii, așa este firea lui, din păcate. De asta nu a avut succes nici la celelalte cluburi din cauza faptului că ceva se încurcă în relația lui cu jucătorii. Nu vreau să intru în amănunte. Când am venit la Dinamo în iulie, era un grup foarte dezbinat. Nu am mai văzut așa ceva. Eu am mai lucrat doar la două cluburi, CFR Cluj și un an și două luni la Hermannstadt. Dar nu am crezut că așa ceva este posibil. Jucătorii au venit din cantonament, nu au vrut să joace niciun meci amical, nu se pregăteau.

Alergau ușor, lucru care ne-a costat foarte mult și clubul și pe jucători. Este greu să revii când ai jumătate de pregătire. Reziști cu greu. Apoi pierzi meciuri și intri în degringoladă din care ieși foarte greu. Am reușit să refacem grupul. Dacă eu am avut o calitate, asta a fost, să adun oamenii. Mă refer la vestiar, am reușit, dar apoi a venit Mircea Rednic și nimic nu a mai funcționat. Au apărut vechile tensiuni și vechile probleme.

Și atunci lucrurile au mers prost. Acum, asta vom face. În primul rând vom schimba atmosfera în echipă, în grup. O să facem cu siguranță o echipă cu toți jucătorii, nu vor mai fi grupuri și grupulețe la Dinamo. Acest lucru va conta cel mai mult”, a declarat Iuliu Mureşan pentru fanatik.ro.

Citește și:

Câţi bani mai are de primit Mircea Rednic de la Dinamo după ce a fost dat afară de la club

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo, dar mai are de încasat o sumă importantă de bani de la clubul din Ştefan cel Mare. „Puriul” va primi 13.000 de euro, în două tranşe.

Reclamă

La finalul acestui an, el va încasa 8.000 de euro, echivalentul salariului pe luna noiembrie. Restul de 5.000 reprezintă zilele pe care le-a muncit în luna decembrie, înainte să fie înlocuit de Iuliu Mureşan cu Flavius Stoican, susţine gsp.ro.

Pe de altă parte, Rednic susţinea în ultima perioadă că a investit cel puţin 20.000 de euro pentru cheltuieli la Dinamo, în ultimele luni în care a fost la conducerea „câinilor roşii”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Iuliu Mureșan, noi săgeți la adresa lui Mircea Rednic
  • ”Puriul”, tras la răspundere pentru conflictele din vestiar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și