Închide meniul

Iuliu Mureșan, prima reacție despre revenirea lui Mircea Lucescu la Dinamo. „Ar fi extraordinar!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 octombrie 2021, 18:07

Iuliu Mureșan, prima reacție despre revenirea lui Mircea Lucescu la Dinamo. „Ar fi extraordinar!

Iuliu Mureșan, despre Deian Sorescu

captură AS.ro

Iuliu Mureșan îl așteaptă cu brațele deschis pe „Il Luce”. Oficialul dinamovist e de părere că revenirea lui Mircea Lucescu ar fi o lovitură uriașă de imagine dată de „câini”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan, prima reacție despre revenirea lui Mircea Lucescu la Dinamo

„Eu m-aș bucura, nu știu nimic despre asta. ar fi extraordinar să vină. Și el și Răzvan Lucescu sunt două personalități pe care le respectâm. M-aș bucura, acum au auzit prima dată, nu știam de asta, ar fi extraordinar. Aștept orice investitor”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Dinamo trece prin cel mai greu moment din istoria clubului. „Câinii”, pentru a doua oară în insolvență în ultimul deceniu, au ajuns pe penultimul loc în Liga 1, cu 8 înfrângeri în ultimele 9 etape.

Mircea Lucescu ar putea să revină la Dinamo

Gheoghe Nițu, om de afaceri, membru de Elită în programul DDB și prieten cu Mircea Lucescu, a dezvăluit că „Il Luce” și-a exprimat dorința de a reveni la Dinamo.

Singurul lucru care îl oprește pe Lucescu să se întoarcă chiar și acum la clubul din Ștefan cel Mare este stadionul. „Il Luce” și-ar dori să aștepte până ce va fi construită noua arenă.

Reclamă

„Cu Mircea mă știu din facultate. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac. Ei vor prelua Dinamo! Mircea și fiul său, Răzvan. Să se facă stadionul și asta se va întâmpla. Așa mi-a spus, că vrea să facă acest pas, că se gândește, însă trebuie să se construiască stadionul. Mircea Lucescu este singurul care poate să conducă. A construit, nu a dărâmat! Din nimic a făcut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut.

În plus, dacă el ar veni acasă, pentru că Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet și ar atrage foarte mulți oameni potenți din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiți chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului românesc”, a spus Gheorghe Nițu, potrivit playsport.ro.

„Ștefan cel Mare”, actualul stadion al „câinilor”, ar urma să fie demolat în primăvara lui 2022. Construirea noii arene va dura între 18 și 24 de luni, potrivit Companiei Naționale de Investiții, care a reabilitat și stadioanele Ghencea, Arcul de Triumf și Giulești. Viitoarea arenă va fi ridicată pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Iuliu Mureșan, prima reacție despre revenirea lui Mircea Lucescu la Dinamo
  • „Il Luce” ar vrea să revină în Ștefan cel Mare

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și