Închide meniul

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Dario Bonetti s-a infectat cu Covid-19. „Ne-a luat pe toți prin surprindere!” Care este situația înainte de Dinamo – FC Botoșani

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 12:39

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Dario Bonetti s-a infectat cu Covid-19. „Ne-a luat pe toți prin surprindere! Care este situația înainte de Dinamo – FC Botoșani

Iuliu Mureşan a dezvăluit de ce l-a dat afară pe Mircea Rednic

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

Situația este delicată la Dinamo, în condițiile în care „câinii” au meci duminică cu FC Botoșani, de la ora 19:00. Nici Mureșan nu mai știe la ce să se mai aștepte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureșan, prima reacție după ce Dario Bonetti s-a infectat cu Covid-19

„Jucătorii lui Dinamo au fost testaţi săptămână trecută. Nu am avut niciun caz de covid. Nu ştiu exact ce se va întâmpla mâine înainte de meciul cu Botoşani. Nu ştiu care este procedura.

Bineînţeles, este o situaţie îngrijorătoare dacă domnul Bonetti are COVID. Să sperăm că jucătorii sunt sănătoşi şi meciul o să se dispute. Nu vreau să intru în polemici cu domnul Bonetti, dânsul a plecat joi fără să anunţe clubul şi ne-a luat pe toţi prin surpindere.

Am înţeles că pur şi simplu a plecat la aeroport, nu a vorbit cu nimeni şi acum ameninţă clubul cu procese. Noi ne-am comportat profesionist cu domnul Bonetti, sper să ajungem până la urmă la o înţelegere amiabilă, chiar dacă a devenit clar că el e supărat pe Dinamo”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit fanatik.ro.

La meciul cu Botoșani, secundul Sorin Colceag va fi cel care va sta pe banca lui Dinamo. „Câinii” nu pot să-și aducă alt antrenor până când Bonetti nu semnează oficial rezilierea.

Reclamă

Dario Bonetti are Covid. Amenințare dură pentru Iuliu Mureşan

Bonetti anunţă că are Covid-19 şi că nu poate părăsi carantina. Antrenorul „câinilor” a lăsat de înţeles că nu îşi va rezilia contractul până nu îşi va primi banii şi ameninţă că îşi va căuta dreptatea la Tribunal.

„Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situația contractuală dintre părți.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Mureșan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Reclamă 4 / 0/3

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, se spunea că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a clubului de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele 12 jocuri (2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă”, comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Muresan, lansate astăzi la o conferință de presă.

Pe 17/09/21, dl. Bonetti a fost testat pozitiv și se află în prezent în carantină„, se anunţă într-un comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și