Închide meniul

Iuliu Mureşan va pleca de la Hermannstadt! Care este motivul despăriţirii de sibieni

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 9:20

Reclamă
Iuliu Mureşan va pleca de la Hermannstadt! Care este motivul despăriţirii de sibieni

Iuliu Mureșan, la Dinamo

Hepta

Potrivit ProSport, Mureșan va purta o discuție cu reprezentanții clubului pentru a-și clarifica viitorul. El se află la conducerea echipei din aprilie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt ocupă locul 9 în Liga 1, cu 17 puncte, fiind la egalitate cu Dinamo. Formația ardeleană încearcă să se salveze și în acest an de la retrogradare.

Iuliu Mureșan se amuză pe seama lui Gigi Becali

Iuliu Mureșan îl laudă de Gigi Becali, omul care a investit cei mai mulți bani în fotbalul românesc. Președintele lui Hermannstadt recunoaște că și pe vremea când o conducea pe CFR, transferurile făcute de finanțatorul de la FCSB aduceau bani importanți în club.

”Eu îl respect pe Gigi Becali, a făcut multe în fotbal, a investit mulți bani, a ținut fotbalul românesc, ăsta e adevărul, a investit mulți bani cumpărând jucători, chiar și de la CFR, bani care întodeauna îți prindeau bine la momentul respectiv. Mie mi se pare haios, simpatic și nu vreau să spun mai multe.

Pe mine mă distrează tot mai mult, îl iau ca atare și nu am nici un resentiment față de dânsul, îl respect și e bine că mai există și oameni ca el, care au investit așa mulți bani în fotbalul românesc, că investind la Steaua a investit și la 5-6 echipe din campionat tot timpul”, a spus medicul Mureșan, pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și