Închide meniul

Jayson Papeau, convins că Adi Mutu este cel mai bun fotbalist român: „Nu auzisem de Gică Hagi”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 15:44

Jayson Papeau, convins că Adi Mutu este cel mai bun fotbalist român: Nu auzisem de Gică Hagi”

Jayson Papeau, convins că Adi Mutu este cel mai bun fotbalist român

Adrian Mutu, în timpul unui meci pentru Rapid/ Hepta

Jayson Papeau este convins că Adi Mutu este cel mai bun fotbalist român. Fotbalistul francez al Rapidului a recunoscut că nu auzise de Gică Hagi, motiv pentru care îl consideră pe antrenorul său din Giulești cel mai bun fotbalist pe care l-a dat România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Farul este primul meci din a doua etapă a play-off-ului din Liga 1, iar duelul poate fi urmărit în format live text de la 21:45 pe AS.ro.

Jayson Papeau, convins că Adi Mutu este cel mai bun fotbalist român: „Nu auzisem de Gică Hagi”

„Pentru mine este cel mai bun (n.r. Adrian Mutu). Nu auzisem de Hagi, eram prea mic. Știu de Mutu pentru că mă uitam la meciuri de când eram mic, iar familia mea îl cunoștea. Pentru mine este un lucru bun fiindcă pot învăța multe de la el. Am jucat aproximativ pe aceleași posturi și iubește să joace în stilul tiki-taka, la fel ca mine”, a declarat Jayson Papeau, potrivit gsp.ro.

Fotbalistul de la Rapid a vorbit și despre modul în care s-a adaptat în România.

„Este bine, îmi place orașul și îmi place să descopăr cultura voastră. Aveți o cultură diferită față de cea din Franța, îmi place să fiu într-o țară ca asta.

Reclamă

Știu ‘stânga – dreapta’, ‘haide!”. Dacă sunt pe teren înțeleg mai multe cuvinte, dar de vorbit este mai greu pentru mine. 

Nu am încercat multe (n.r. feluri de mâncare). Am mâncat mici săptămâna trecută cu echipa, sunt foarte buni. De asemenea, am încercat papanași, e un desert foarte bun”, a mai spus Jayson Papeau.

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul: „Atacă foarte bine spațiile!”

Adrian Mutu a identificat jucătorii care îi pot pune probleme Rapidului, în meciul cu Farul! „Briliantul” susține că jucătorii săi trebuie să le acorde o atenție specială lui Adrian Mazilu și Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Deși este conștient de puterea Farului, Adrian Mutu așteaptă o victorie din partea echipei sale.

Totodată, Adrian Mutu spune că speră ca Marko Dugandzic să marcheze din nou, pentru a-și păstra statutul de golgheter al Ligii 1.

„Este un meci greu, un meci dificil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Știm ce ne așteaptă și ne dorim să câștigăm mâine.

Episodul cu fanii a trecut, nu mai are rost să vorbim despre el. Am avut ghinion în meciul de la Constanța. După părerea mea, rezultatul nu e meritat, dar nu avem ce face. Știm ce forță are Farul, știm cum joacă băieții, au jucători de mare talent. Vrem să ne luăm revanșa, vrem să ne facem meciul nostru, să ne îndeplinim noul nostru obiectiv și, pentru asta, avem nevoie de o victorie.

Noi jucăm, vrem să câștigăm, mergem tot timpul la victorie, vrem să facem fotbal, nu avem nimic de pierdut. Acest loc din play-off l-am meritat din plin și vrem să profităm de acest lucru, să vedem unde ajungem și să vedem la ce nivel suntem.

Presiunea mai mare este pe cei care au declarat că se luptă pentru titlu. Noi nu am declarat acest lucru, noi am spus că obiectivul este participarea în cupele europene. Cei care au declarat că se luptă pentru titlu au nevoie de o victorie, deci presiunea mai mare este pe ei. Va fi un meci spectaculos, cu siguranță”, a declarat Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Farul.

Reclamă
Recomandări
  • Jayson Papeau, convins că Adi Mutu este cel mai bun fotbalist român
  • „Nu auzisem de Gică Hagi”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și