Închide meniul

”Joc sub orice critică! Ar fi trebuit să ne încarce mai tare!” Mihai Stoica, discurs dur după FCSB – Farul 0-2 + Ce spune despre lupta la titlu

Dragoș Vasile Publicat: 28 februarie 2022, 17:57

Reclamă
”Joc sub orice critică! Ar fi trebuit să ne încarce mai tare!” Mihai Stoica, discurs dur după FCSB – Farul 0-2 + Ce spune despre lupta la titlu

Mihai Stoica l-a criticat pe Malcom Edjouma, după FCSB - Universitatea Craiova 0-2

Profimedia

Mihai Stoica, discurs dur după FCSB – Farul 0-2

FCSB a ajuns la 11 puncte în spatele campioanei CFR Cluj, iar Mihai Stoica a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, după ce roș-albaștrii au tras un singur șut pe spațiul porții. De asemenea, acesta a vorbit și despre lupta la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”N-am citit niciun comentariu după meciul de aseară, dar înțeleg de la un prieten că e un potop de acuze la adresa mea că nu l-aș fi vrut pe Jefte, prin urmare cred că se impun câteva precizări.

  1. Nu s-a pus niciodată problema de Jefte la noi. Confuzia s-a produs pentru că într-o emisiune – dintr-un exces de sinceritate – mi-am reproșat că nu l-am remarcat în sezonul trecut, când a jucat la Voluntari. Asta nu înseamnă că, dacă ar fi ajuns la noi, ar fi avut aceleași cifre, vedeți cazul Țucudean, sau – mai recent – Adi Petre.
  2. Aseară am avut 4 jucători U21 în teren, dintre care 3 de 19 ani. Au lipsit ambii fundași laterali, a lipsit Olaru (care doar pentru unii nu este cel mai valoros “nr 8” român la ora asta), au lipsit încă doi mijlocași cu multe minute sezonul ăsta. Asta nu scuză jocul nostru sub orice critică, scorul e chiar mincinos, ar fi trebuit să ne încarce mai tare, au avut trei ocazii mari la 2-0.
  3. Le recomand totuși celor foarte nervoși să ia în calcul că e prima înfrângere în Liga 1 după 20 meciuri. Cu media noastră de vârstă, avem 17 victorii și 8 egaluri în 28 etape, asta în condițiile unor mari greșeli de arbitraj contra noastră, chiar dacă gsp susține altceva. Ei susțin și că Crețu nu joacă pentru că e vaccinat și Vlad joacă pentru că nu e vaccinat. Doar că știrea e parțial adevărată. Vlad e vaccinat, Crețu e ne-. Adevărat e că ambii sunt jucătorii noștri, ba chiar și că Crețu n-a jucat. Îi era greu cu 39 cu 6 febră.
  4. Am citit în presa de specialitate (așa e formularea) un interviu al patronului de la CFR. Se vorbește acolo de salarii de 30-40.000, de 1,5 milioane cheltuieli lunare. E logic că, în aceste condiții, CFR n-ar trebui să aibă rival la titlu. În sezonul trecut i-am dezmembrat, dar i-am prins fără atacanți și cu Arlauskis eliminat. Vom intra cu adevărat în lupta pentru titlu când îi vom bate indiferent cum și unde îi vom prinde.

Doar să-i avem și noi pe toți apți în playoff”, a transmis Mihai Stoica pe Facebook.

Gigi Becali i-a distrus pe Florinel Coman și Florin Tănase, după FCSB – Farul 0-2

Gigi Becali a avut o criză de nervi la adresa lui Florinel Coman și Florin Tănase, după ce FCSB a fost învinsă de Farul Constanța, scor 0-2, în etapa a 28-a din Liga 1.

Becali s-a înfuriat pe Coman și Tănase pentru că nu i-au respectat ordinul cu privire la executarea loviturilor libere și chiar l-a comparat pe Florinel cu Mihai Costea, poreclit „Nilă” de către finanţator.

Reclamă

„O să mă duc la club să-i întreb pe Tănase și Coman. Tu, Coman, câți bani ai luat de când ai venit? Aproape 1 milion. Voi ați adus ceva aici? Am dat 4 milioane, Comane, ai adus ceva în casa asta? Antrenează-te, mă! Dacă nu, o să ajungi ca… nu mai dau nume, că nu vreau să jignesc oamenii. Am vrut să iau niște măsuri. La contracte nu poți să umbli, dar lichidezi ce poți.

O să mă duc și spun: ‘Bine, mă, Comane, ai luat 4 milioane, de ce nu execuți ordinul meu? Sau tu, Tănase, cine ești tu? Ești acasă la tine? Dă ordine acasă la tine. De azi încolo, ordinele mele se execută aici! Dacă nu, dați banii înapoi pe care i-ați luat’. Dacă eu am spus că bate Tavi, bate Tavi. Că tu, Comane, nu mai știi nici să dai în minge, nu mai știi fotbal. A uitat fotbalul, trebuie să și-l aducă aminte. Și pentru asta trebuie antrenament.

Dacă nu se antrenează, într-un an de zile o să uitați de el ca de Nilă (n.r – Mihai Costea). Ce potențial dacă el nu-și revine? Au venit mulți după accidentări și au jucat fotbal. Înseamnă că genunchii tăi nu mai au putere dacă te dau jos. Te duci la sală, faci cu sfințenie tot ce zice Kurti (n.r – Ovidiu Kurti, kinetoterapeut FCSB) și mai faci și suplimentar ca să-ți întărești genunchii. Când spun așa, așa să faci. Dacă spun să dea Tavi Popescu loviturile? Comane, cine ești tu, tartorul? După ce că n-ai atins mingea o repriză și nu mai stai în ghete deloc, te dai Stăpânul Inelelor? Nu, eu sunt stăpânul și ce voi spune eu se va face. O să vezi!

Reclamă 4 / 0/3

Le zic: ‘Ești fotbalist, ți-am dat banii? Execută ce spun eu! Ai dat vreun gol? Numai pasă la portar’. I-a rămas numai numele lui Coman, dar el dă numai pasă la portar. A dat pasă la adversar acum, n-am văzut în viața mea asemenea lovitură, să dai pasă la adversar pe jos, din lovitură de la 16 metri”, a „tunat” Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și