Închide meniul

Gigi Becali i-a distrus pe Florinel Coman și Florin Tănase, după FCSB – Farul 0-2: „Te dai Stăpânul Inelelor? Ești acasă la tine? Daţi înapoi banii pe care i-ați luat!”. Criză de nervi a patronului FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 februarie 2022, 13:38

Gigi Becali i-a distrus pe Florinel Coman și Florin Tănase, după FCSB – Farul 0-2: „Te dai Stăpânul Inelelor? Ești acasă la tine? Daţi înapoi banii pe care i-ați luat!. Criză de nervi a patronului FCSB

Gigi Becali are un

Gigi Becali este patronul lui FCSB / Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Florinel Coman și Florin Tănase, după jocul modest făcut de FCSB contra celor de la Farul Constanța. Patronul FCSB-ului a spus că va merge să discute cu cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, criză de nervi la adresa lui Florinel Coman și Florin Tănase: „Cine ești tu, Stăpânul Inelelor?!”

Becali s-a înfuriat pe Coman și Tănase pentru că nu i-au respectat ordinul cu privire la executarea loviturilor libere și chiar l-a comparat pe Florinel cu Mihai Costea, poreclit „Nilă” de către finanţator.

„O să mă duc la club să-i întreb pe Tănase și Coman. Tu, Coman, câți bani ai luat de când ai venit? Aproape 1 milion. Voi ați adus ceva aici? Am dat 4 milioane, Comane, ai adus ceva în casa asta? Antrenează-te, mă! Dacă nu, o să ajungi ca… nu mai dau nume, că nu vreau să jignesc oamenii. Am vrut să iau niște măsuri. La contracte nu poți să umbli, dar lichidezi ce poți.

O să mă duc și spun: ‘Bine, mă, Comane, ai luat 4 milioane, de ce nu execuți ordinul meu? Sau tu, Tănase, cine ești tu? Ești acasă la tine? Dă ordine acasă la tine. De azi încolo, ordinele mele se execută aici! Dacă nu, dați banii înapoi pe care i-ați luat’. Dacă eu am spus că bate Tavi, bate Tavi. Că tu, Comane, nu mai știi nici să dai în minge, nu mai știi fotbal. A uitat fotbalul, trebuie să și-l aducă aminte. Și pentru asta trebuie antrenament.

Gigi Becali l-a distrus pe Florinel Coman: „Eu sunt stăpânul și ce voi spune eu se va face!”

Dacă nu se antrenează, într-un an de zile o să uitați de el ca de Nilă (n.r – Mihai Costea). Ce potențial dacă el nu-și revine? Au venit mulți după accidentări și au jucat fotbal. Înseamnă că genunchii tăi nu mai au putere dacă te dau jos. Te duci la sală, faci cu sfințenie tot ce zice Kurti (n.r – Ovidiu Kurti, kinetoterapeut FCSB) și mai faci și suplimentar ca să-ți întărești genunchii. Când spun așa, așa să faci. Dacă spun să dea Tavi Popescu loviturile? Comane, cine ești tu, tartorul? După ce că n-ai atins mingea o repriză și nu mai stai în ghete deloc, te dai Stăpânul Inelelor? Nu, eu sunt stăpânul și ce voi spune eu se va face. O să vezi!

Reclamă

Le zic: ‘Ești fotbalist, ți-am dat banii? Execută ce spun eu! Ai dat vreun gol? Numai pasă la portar’. I-a rămas numai numele lui Coman, dar el dă numai pasă la portar. A dat pasă la adversar acum, n-am văzut în viața mea asemenea lovitură, să dai pasă la adversar pe jos, din lovitură de la 16 metri.”, a „tunat” Gigi Becali, pentru sport.ro.

În urma înfrângerii cu Farul, FCSB a rămas la 11 puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu două etape rămase până la finalul sezonului regulat.

În ultimele două runde, echipa lui Gigi Becali va înfrunta FC Argeş, în deplasare, şi FC Voluntari, acasă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali renunță la FCSB: ”Să o ia cine vrea. Nu mă mai judec cu Talpan. Luați-o, mă, gata!”

Finanțatorul din Berceni a vorbit din nou despre despărțirea de echipă, pe care e pregătit să o dea gratis.

”Nu mă mai supăr eu. Fotbalul e o chestiune care trece, merge mai departe. Nu era o chestiune de supărare, am spus ce voi face. Trebuie să iei o hotărâre în viață. Dacă nu le iei, te lovește trenul și te bați la retrogradare ca Dinamo, Rapid și ca toate alea. Uite, și ca Gaz Metan.

Plus de asta, eu nu mai am mentalitatea care a fost până acum că sunt la fotbal și dau 5-10 milioane și fac eu fotbal să mă bat cu Vasile sau Mitică. Nu, eu am altă mentalitate acum. Nu mai dau niște bani ai mei la fotbaliști ca să joace ei fotbal. Ce, sunt idiot? Dau banii mei la fotbalist? Îți dau bani să joci cum spune antrenorul, nu să driblezi când vrei tu, de capul tău.

Și după aia nu contează dacă câștigi sau nu că îți dă Becali încontinuu. Sau că facem academie, băgăm 30 de antrenori și cheltuim bani. Academia 150.000 pe lună, nu mai vreau atât, vreau 60.000 de euro pe lună. Asta spun eu că fac și o spun de 100 de ori ca să înțelegeți.

Toată lumea se uită la fotbal că le place și numai unul e idiotul, prostul, care trebuie să dea banii. Nu merge așa, el dă banii doar dacă poate să-i scoată. Ne calificăm într-o competiție să luăm 6-7 milioane, să putem să plutim, la revedere.

Gigi Becali: ”Să-i dau lui Tănase 30.000 și 25.000 lui Coman? Nu-i mai dau lui Tănase, sunt idiot?”

Văd ce lichidez, ce vând, și lichidez fotbalul. Mai merg eu la fotbal? Stau acasă și mă uit la televizor. Să o ia cine vrea. Nu mă mai judec cu Talpan. Luați-o, mă, gata! Vreți 36 de milioane? Luați-o gratis pe toată. O dau gratis, mă las. Iau jucătorii, văd care sunt cei 6-7 jucători, fac contracte cu ei. Dar nu contează, las echipa încet-încet. 5.000-6.000 pe lună. Eu bani nu mai dau.

Nu există nicio justificare pe globul ăsta, doar la arabi, care dau miliarde ca să se distreze. Dar la mine? Să-i dau lui Tănase 30.000 și 25.000 lui Coman? Nu-i mai dau lui Tănase, sunt idiot? Îi dau, dar să alerge. Vine mingea la el și se rotește în loc. Se face că dă, mai merge doi metri, se mai învârte o dată. Am un singur fotbalist acolo – Octavian Popescu, care joacă și în momente de criză”, a spus Gigi Becali, la PRO X.

Reclamă
Citește și:
Recomandări
  • Gigi Becali, criză de nervi după FCSB – Farul 0-2
  • Patronul FCSB i-a distrus pe Florinel Coman și Florin Tănase

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și