Închide meniul

Nu iese din vorba lui Becali! Todoran, mesaj clar pentru jucători: „Dacă nu arăți în 34 de minute, arăţi meciul următor!” Care este treaba tehnicianului de la FCSB

Reclamă

Publicat: 6 august 2021, 12:08

Nu iese din vorba lui Becali! Todoran, mesaj clar pentru jucători: „Dacă nu arăți în 34 de minute, arăţi meciul următor! Care este treaba tehnicianului de la FCSB

Dinu Todoran

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Todoran, mesaj clar pentru jucători. Tehnicianul FCSB susține că aceștia trebuie să dea totul la antrenament, iar dacă sunt schimbați în prima repriză să demonstreze meciul următor că patronul a greșit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Todoran, mesaj clar pentru jucători

„Discuțiile astea au fost, vor mai fi. Trebuie să dea 100% la antrenamente şi la meciuri, am încredere în jucători. Trebuie să ne aşteptăm la orice. Eu trebuie să îi aduc la forma maximă, asta este treba mea.

Mă deranjează lucrurile care nu sunt adevărate. Dacă nu arăţi în 34 de minute, arăţi la meciul următor. La Steaua tot timpul va fi presiune, ştiam treaba asta. E presiunea rezultatelor”, a declarat Dinu Todoran într-o conferință de presă.

Gigi Becali face totul la FCSB

Gigi Becali nu se dezminte și a ajuns să facă tactica și să schimbe jucătorii după cum i se pare lui. Finanțatorul FCSB a recunoscut și după ultimul joc că el face schimbările la echipă. Becali a înlocuit trei jucători în minutul 34 al meciului cu UTA.

„Cât timp am echipă de fotbal şi până când mă duc la sicriu, până atunci comand pe banii mei. Până pun mâna în scriu şi până când mă bagă în pământ, până pun mâinile pe sicriu, toată lumea sub comanda mea execută ceea ce le cer”, a spus Becali la Digi Sport, după ultimul joc.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și